Een korte beschrijving van een nieuw auto led-achterlicht

- Jun 30, 2018-

Als een teken van veiligheid vereist het LED-achterlicht van een auto een eenvoudige, eenvoudig waarneembare geometrie, zodat andere weggebruikers ze bij elke zichtbaarheid kunnen zien en herkennen.

Het LED-achterlicht is de beste belichaming van het automerk. De vorm van verschillende signaallichten, de locatie van de installatie op de auto en de relatieve positie van verschillende functies zijn de effectieve middelen om de auto uniek te maken. Voor de auto als geheel kan het LED-achterlicht na installatie worden geïntegreerd met het lichaam, en het heeft algemene coördinatie wanneer het is verlicht en niet is verlicht. Vanuit een esthetisch oogpunt, hoewel rood de kleur is die de LED-achterlichten altijd hebben gebruikt, kan de diversiteit aan kleuren het signaal ook aantrekkelijker maken. In het eenvoudige ontwerp van vandaag kunnen meer kleuren de rijkdom en uniciteit van de signaallichten vergroten.

Bovendien heeft de wederzijdse beperking en interactie tussen de vorm van het LED-achterlicht en de mechanische eigenschappen ertoe geleid dat mensen vanwege de steeds hevigere concurrentie op de automarkt hun ontwerp- en productietechnologie voortdurend verbeteren.