Een korte beschrijving van de nieuwe led-achterlichten.

- Feb 04, 2018-

Het led-achterlicht in auto's is een symbool van veiligheid, vereist een eenvoudige en gemakkelijk te onderscheiden geometrie, zodat andere weggebruikers het kunnen zien en herkennen bij elke zichtbaarheid.

Led-achterlichten zijn de beste belichaming van automerken. De vorm van verschillende signaallichten, de locatie van de installatie en de relatieve positie van signalen in verschillende functies zijn allemaal effectieve middelen om auto's uniek te maken. Voor de auto als geheel moeten de led-achterlichten worden geïntegreerd met het lichaam en een algehele coördinatie hebben in verlichting en onverlicht. Vanuit een esthetisch oogpunt, hoewel rood de kleur is die wordt gebruikt door led-achterlichten, kan de kleurindruk de signaallamp aantrekkelijker maken. Door tegenwoordig te pleiten voor eenvoudig ontwerp, kunnen meer kleuren de rijkdom en het unieke karakter van lichten vergroten.

Bovendien leidt de interactie tussen de vorm van de led-achterlichten en de mechanische eigenschappen van de auto vanwege de steeds hevigere concurrentie op de automarkt tot de voortdurende verbetering van de ontwerp- en productietechnologie.