Voordelen van Automotive LED Lights

- Jul 20, 2017-

Ten eerste, energiebesparend: door de lichtemitterende diode rechtstreeks van de energie naar de lichtenergie, is het meer gewone lichtstofverbruik van de auto alleen gelijk aan de traditionele lamp 1/10, kan het brandstofverbruik beter worden bespaard Te hoge belasting huidige brandwonden slecht

Ten tweede, milieubescherming: het spectrum heeft geen ultraviolet en infrarood, geen hitte of straling, schittert klein en afval kan worden gerecycleerd, geen vervuiling bevat geen kwikelementen, u kunt veilig aanraken, is een typische groene lichtbron.

Derde, lang leven: het lamplichaam is niet los, er is geen gloeilamp brandend, warmteafzetting, lichtfalen en andere tekortkomingen, in de juiste stroom en spanning, de levensduur van maximaal 8-10 miljoen uren dan de Traditionele lichtbron leven Meer dan 10 keer langer. (Met een vervanging, levenslange functies)

Vier, hoge helderheid, hoge temperatuur. (Power direct omgezet in lichtenergie, warm klein, volledig handbereik, veilig en veilig)

Vijf, klein formaat. De persoon kan de lampmodus vrij veranderen, zodat de diversificatie van de auto vormt. Auto fabrikanten favoreren LED, LED is volledig de voordelen van hun eigen beslissing.

Zes stabiele prestatie, leidende seismische prestaties: harspakket, niet makkelijk te breken, makkelijk op te slaan en te transporteren.

Zeven, lichtgevende hoge zuiverheid, heldere kleur helder, geen schaduw filter, lichte fout binnen 10 nanometers.

8, de reactiesnelheid, geen hete starttijd, micro-seconden aan het licht, de traditionele gloeilamp is 0,3 seconden vertraging om de achterkant te voorkomen, om de verkeersveiligheid te waarborgen.