Voordelen van LED Car Lighting.

- Jan 16, 2018-

Een: een lange levensduur, over het algemeen kan tienduizenden of zelfs 100.000 uur te bereiken. Sommige mensen denken dat als de toekomstige autolampen LED gebruiken, het hele voertuig de lamp niet hoeft te vervangen.

Ten tweede: hoog rendement en laag energieverbruik. LED-lichtbron hoeft niet te filteren kleur kan direct de rode, oranje en andere kleuren produceren die nodig zijn voor autolampen, zonder verlies, stroomverbruik is tot 80%.

Drie: de lichtkwaliteit is hoog, behoort tot het product voor milieubescherming heeft in principe geen straling, "groene" lichtbron.

4. De structuur van LED is eenvoudig, de binnenste beugelstructuur is afgedicht met transparante epoxyhars en de anti-seismische prestaties zijn goed.

5: verlichting geen vertraging, heldere lichtresponsnelheid (nanoseconde), geschikt voor het verplaatsen van snelle voorwerpen.

6. Geschikt voor laagspanningswerk, dat kan worden toegepast op auto's.

7: LED neemt een klein volume in beslag, de ontwerper kan de lampmodus naar believen wijzigen, waardoor de diversiteit van de auto-modellering wordt bereikt. De autofabrikanten geven de voorkeur aan de LED, die volledig wordt bepaald door de voordelen van de LED zelf.