Voordelen van LED auto verlichting

- Sep 30, 2017-

De LED-element heeft de voordelen van kleine volume, compacte lay-out en ontwerp voor het enorme voordeel van de autofabrikanten in het ontwerp van het uiterlijk van de auto liet een enorme ruimte, breken verleden afhankelijke verlichtingssysteem voor het modelleren van innovatie, voldoen aan de automotive vraag van de verschijning, China's eigen merken hebben grote belangstelling voor dit aspect, daartoe bracht de auto-industrie heeft ook mogelijkheden voor binnenlandse LED.


Omdat deLED auto lichtis snel, het kan weerspiegelen de staat van het voertuig en de conditie van de weg in real-time, en laat de bestuurder meer tijd om te beoordelen. Volgens het meten van snelheid per honderd kilometer, de achterzijde kan het verkorten van de remweg van 7,5 meter. De doeltreffende preventie van achterste uiteinde botsing en de vermindering van de veiligheid van de auto-ongelukken zijn positieve betekenis voor de initiatief veiligheid van auto's te verbeteren. Daarnaast LED is controleerbaar, zoals lichte type, bereik van verlichting en helderheid kan lineair instelbaar, terwijl de traditionele xenon lamp zal niet werken. In de afgelopen jaren, met de continue ontwikkeling van LED technologie, de technologie korte boord voortdurend is overwonnen en de LED worden lampen steeds meer en meer intelligente. Bijvoorbeeld, sommige modellen van LED koplampen zijn uitgerust met een paar voertuig detectie radar en besturingscomputer, zelfs als het stuurprogramma is lang om te openen Verstraler lichten, aangetroffen op de auto zal automatisch Verminder het lichte type, en zelfs verminderen helderheid.


Energiebesparing en milieubescherming zijn een andere belangrijke voordelen van ledverlichting. Volgens het ministerie van planning, vanaf het einde van 2015, moet auto verlichting om de kooldioxide-emissiereductiedoelstellingen. Als de LED-verlichting een lichtbron van koude is, heeft het de voordelen van lage energieverbruik en lange levensduur. Het stroomverbruik is alleen gelijk aan de 1/10 van traditionele lampen. Het kunt brandstofverbruik beter opslaan. Het is gemeld dat, als de dagelijkse spaarlampen bijvoorbeeld spaarlampen dan gloeilamp energiebesparing 4/5 en LED verlichting dan spaarlampen ook energiebesparing 1/4. In auto's verbruiken de dezelfde dagrijlichten en LED onderdelen slechts 1/20 van de lichte halogeen.


Hangzhou Esage Auto Industrial Co., Ltd. was een kwalitatief hoogstaande leverancier van auto-onderdelen, delen van de vrachtwagen en LED elektronische producten zoalsTruck van de LED verlichting,Auto omvormers,Batterij-opladers,LED Strip verlichtingen etc. Kunnen wij meer dan 2000 mallen van producten toegepast op verschillende soorten voertuigen.

Welkom om ons te contacteren!

Contactpersoon: Hao, Ouyang

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com