Allerlei nieuwe vrachtwagenverlichting

- Nov 24, 2017-

Spreken van vrachtwagens in Europa, we zullen denken aan Mercedes-Benz, Volvo, Scania en andere luxe auto's, deze auto's in aanvulling op coole styling, evenals prachtige schilderkunst, daarnaast zullen de Europese vrachtwagenchauffeurs toevoegen Installeer enkele lichten om te verfraaien jouw auto.

led trial lightsxx.jpg

Nationale wetten en voorschriften door de beperkingen op de installatie van lichten zijn illegaal, maar in Europa zijn er geen wettelijke beperkingen, in werkelijkheid zullen vrachtwagenchauffeurs in Europa worden gestandaardiseerd. Laten we eens kijken naar de Europese vrachtwagenchauffeurs die in de auto zullen worden geïnstalleerd wat de lichten zijn, de lichten van welke prijs opnieuw.

LED car light.jpg

Veel vrachtwagenchauffeurs in Europa installeren graag een rij koplampen bij de koplampen of bumpers. De prijs van deze lampen is niet goedkoop, de installatie van koplampen speelt vooral een ondersteunende rol bij verlichting, je moet hem gebruiken, meestal niet vaak openen.

LED Truck Tail Lights.jpg

Naast de meer voor de hand liggende koplampen zullen Europese bestuurders een verscheidenheid aan kleine lampjes installeren. Momenteel zijn de meeste van deze retrofitlampen geïnstalleerd. In de achteruitkijkspiegel zal een vrachtwagenchauffeur in Europa dit type lamp achteraf inbouwen, dat 's nachts als een profiellamp kan fungeren en de helderheid niet te hoog is.

LED Truck Tail Lights.jpg

Naast de achteruitkijkspiegel worden ze achteraan aan de bumper aan beide zijden gemonteerd. Deze lamp, aan beide zijden licht, is meestal wit, rood of geel.

LED Truck Tail Lights.jpg

Bovendien wordt de bumper aan de achterkant van de trailer ook met dit licht uitgerust. Ik weet niet of het een vereiste is van wettelijke voorschriften. De lichten van de aanhangwagen op de weg worden met dergelijke lichten uitgerust. Deze lamphouder voor het rubber materiaal, relatief zacht, kras zal niet gemakkelijk worden beschadigd.

LED Truck Tail Lights.jpg