Alle LED-koplampen achterlichten! Leven 10.000 uur! Duitse hoge man op de busblootstelling

- Apr 07, 2019-

Tot nu toe is de nieuwe stadsbus getest en nog niet aangekondigd, maar deze is onlangs onthuld. De nieuwe auto, die het DNA van effici├źntie, comfort en ergonomie van mann overleeft, is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen, zelfs in sommige gevallen voor veiligheid, die alleen in de toekomst zal worden afgedwongen.

De buitenkant van de auto past het nieuwste ontwerp van mann toe, dat erg in het oog springt. De koplampen en achterlichten zijn voor het eerst ontworpen met volledig led-verlichting. In het midden van de voorkant is een zwart paneel versierd met chroom, met het woord "MAN" erop. Het is van uitstekend vakmanschap. Dit alles maakt de nieuwe auto dynamisch en herkenbaar.

In de auto reflecteert indirecte, continue LED-verlichting met optionele omgevingsverlichting een uniform, modern, dynamisch verlichtingsontwerp. Bovendien is de levensduur van de verlichtingsapparatuur tot 10.000 uur, wat zowel betrouwbaar als energiebesparend is, waardoor mensen onder de indruk zijn. De integrale kleur van interieur en versiering concept hebben een extreem hedendaags gevoel, om het functionele gebied effect effectiever te kunnen laten maken, heeft het ontwerppersoneel de keuze voor licht en schaduwkleur vrij goed gedaan.

Chauffeurs die het geluk hebben de nieuwe auto te besturen, zullen merken dat de cabine ook opnieuw is ontworpen en ruimtelijk is geoptimaliseerd. Om het doel van comfort, veiligheid en ergonomie te bereiken, is de positie van verschillende schakelaars en apparaten in de cabine opnieuw ontworpen om het gemakkelijker te maken voor bestuurders.