Toepassing van LED-achterlichten op vrachtwagens

- May 13, 2020-

De achterlichten van de truck dienen om de bedoelingen van de bestuurder 0010010 # 39 over te brengen, zoals remmen en sturen naar de achterste auto, en dienen als een herinnering en waarschuwing voor de achterste auto. Ze spelen een zeer belangrijke rol in de verkeersveiligheid en zijn onmisbaar voor voertuigen.


De hobbels van het voertuig kunnen gemakkelijk de storing van het voertuig 0010010 # 39 veroorzaken; achterlichten, dus in de afgelopen jaren hebben veel eigenaren de truck vervangen 0010010 # 39 ; s achterlichten van traditionele gloeilampen tot LED-achterlichten met betere stabiliteit, en zelfs sommige speciale autofabrikanten zijn in de fabriek uitgerust met LED-achterlichten. Laten we 0010010 # 39 opmerken dat het uiterlijk van LED-verlichting op snelwegen ook steeds hoger wordt.


Wat is LED?


0010010 nbsp; De Engelse naam van LED heet Light Emitting Diode. Het is een halfgeleiderinrichting in vaste toestand die elektriciteit direct in licht kan omzetten, wat anders is dan het lichtemitterende principe van gloeilampen en fluorescentielampen die we kennen. LED heeft de voordelen van klein formaat, trillingsbestendigheid, energiebesparing en een lange levensduur.


0010010 nbsp; Het concept van LED is nu erg hot en het is geen nieuw woord voor moderne mensen. In ons dagelijks leven worden veel leds gebruikt als indicatielampjes. Met de ontwikkeling van technologie zijn LED's ook in vele vormen verkrijgbaar, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, inclusief inline- en patchtypen.


LED-toepassing in vrachtwagens


Als u let op de achterlichten en stadslichten op de vrachtwagen, zult u merken dat veel voertuigen zijn veranderd in LED-producten. Het gebruik van LED heeft de volgende voordelen:


1. Schokbestendig en lange levensduur. Onder normale omstandigheden zijn de betrouwbaarheid en levensduur van LED's veel hoger dan die van gewone lampen. Het is zeer immuun voor de hobbels bij het rijden met vrachtwagens. In tegenstelling tot gewone gloeilampen die vaak worden in- en uitgeschakeld, zijn ze gemakkelijk te verbranden of te breken. Voor vrachtwagens kan het de kans op boetes verminderen als gevolg van ongelijke verlichting tijdens weginspecties.


2. Energiebesparend. LED's hebben minder stroom nodig om te werken. Het energieverbruik van witte leds is slechts 1 / 10 van gloeilampen en 1 / 4 van spaarlampen. Dit is ook een van de redenen waarom LED's nu heet zijn.


3. Sterke lichtpenetratie. Dit is 's nachts heel duidelijk in het donker en het visuele effect is beter dan gewone bollen.