Toepassing van LED-achterlichten op trucks

- Sep 19, 2020-

De achterlichten van de vrachtwagen worden gebruikt om de bedoelingen van de bestuurder van het remmen en het sturen aan de volgende voertuigen over te brengen, en als herinnering en waarschuwing aan de volgende voertuigen te dienen. Zij spelen een zeer belangrijke rol in de verkeersveiligheid en zijn onmisbaar voor voertuigen. U zich voorstellen hoe het zou zijn als het voertuig vooraan plotseling van richting verandert of zonder een indicatorlicht remt. Daarom zal de verkeerspolitie worden geïnspecteerd door de verkeerspolitie als de lichten zijn beschadigd of niet helder, en sommige zijn zelfs te gevoelig. Iedereen begrijpt de redenen.


De turbulentie van het voertuig kan gemakkelijk leiden tot het uitvallen van de achterlichten van het voertuig. Daarom hebben veel autobezitters de afgelopen jaren achterlichten van traditionele lampen vervangen door LED-achterlichten met een betere stabiliteit, en zelfs enkele speciale autofabrikanten hebben LED-achterlichten gemonteerd wanneer ze de fabriek verlaten. Iedereen aandacht besteden aan het uiterlijk tarief van LED-verlichting op snelwegen wordt steeds hoger en hoger.


Wat is LED?

De volledige Engelse naam van LED is Light Emitting Diode, wat lichtgevende diode in het Chinees betekent. Het is een solid-state halfgeleider apparaat dat rechtstreeks elektriciteit kan omzetten in licht, dat verschilt van het licht-emitterende principe van gloeilampen en tl-lampen die we kennen. LED heeft de voordelen van kleine afmetingen, trillingsbestendigheid, energiebesparing en een lange levensduur.


Het concept van LED is erg warm nu, en het is niet een nieuw woord voor de moderne mensen. In ons dagelijks leven worden veel LED's gebruikt als indicatorlampen. Met de ontwikkeling van technologie zijn LED's ook in verschillende vormen gekomen, zoals blijkt uit de bovenstaande figuur, waaronder in-line en SMD-formulieren.


LED-applicatie op vrachtwagens

Truck taillights

Iedereen besteedt aandacht aan de achterlichten en sidelights op vrachtwagens, en u zult merken dat veel voertuigen zijn veranderd in LED-producten. Dus wat zijn de voordelen van het gebruik van LED-verlichting?


1. Schokbestendig en lange levensduur. Onder normale omstandigheden zijn de betrouwbaarheid en levensduur van LED's veel hoger dan gewone lampen. Het heeft een goede immuniteit voor de hobbels in het rijden van de vrachtwagen, in tegenstelling tot gewone gloeilampen die gemakkelijk te verbranden of te breken wanneer ze vaak worden ingeschakeld en uitgeschakeld. Voor vrachtwagens kan dit de kans op een boete voor ongelijke lichten tijdens wegcontroles verkleinen. Dit kan de belangrijkste reden zijn waarom kaartvrienden voor LED's kiezen.


2. Energiebesparing. LED-werk vereist minder stroom. Volgens het introductiemateriaal op het internet is het stroomverbruik van witte licht-LED slechts 1/10 van dat van gloeilampen en 1/4 van energiebesparende lampen. Dit is ook een van de redenen waarom LED's zijn hot nu.


3. Sterke lichtpenetratie. Dit is heel duidelijk in het donker 's nachts, en het visuele effect is beter dan gewone gloeilampen.