Voordelen van lichtbalken in de achterklep en het kiezen van lichtbalken in de achterklep

- Sep 11, 2019-

Voordelen van lichtbalken in de achterklep

  • Helderheid. Het primaire doel van een LED-lichtbalk op de achterklep is om de zichtbaarheid voor bestuurders om u heen te vergroten en een ongeval te voorkomen. Een van de belangrijkste factoren om te overwegen is hoe helder uw lichtbalk 's nachts zal verschijnen, vooral tijdens periodes van slecht zicht, zoals mist, regen of sneeuw.

  • Gemak van installatie. Een goede LED-lichtbalk hoeft niet te worden bedraad of dat u een professionele automonteur bent om deze te installeren. Veel van de meest populaire producten op de markt zijn eenvoudig te installeren met minimaal of geen gereedschap nodig.

  • Esthetiek. De beste lichtbalk voor de achterklep verbetert het uiterlijk van uw voertuig en voegt wat stijl toe aan uw rit. Ze bieden een onderscheidend uiterlijk waarmee uw truck zich onderscheidt van anderen op de weg.

Soorten achterklep-lichtbalken

Installatie zonder gereedschap

De eenvoudigste LED-lichtbalk om te installeren vereist geen gereedschap om deze op uw vrachtwagen te monteren. Dit is het snelste en eenvoudigste type om te installeren. Het vertrouwt op een duurzame lijm om het veilig op de gewenste locatie te plaatsen.

Hardware installatie

Het is ook gebruikelijk om lichtbalken in de achterklep te vinden die gereedschap vereisen voor een juiste installatie. Als u echter kiest voor een stijl die wel goed op zijn plaats moet worden geschroefd, selecteert u een productmodel dat wordt geleverd met de benodigde hardware, zoals beugels en schroeven.

Dubbele installatie

Veel lichtbalken in de achterklep worden geleverd met de optie voor snelle lijminstallatie of een veiligere plaatsing van de schroeven, afhankelijk van uw behoeften. Als u zich zorgen maakt dat uw auto wordt blootgesteld aan ruigere omgevingen, kiest u voor installatie van gereedschap.

Belangrijkste kenmerken

Helderheid

De lichtbalk van uw achterklep moet zichtbaar zijn voor andere bestuurders als u een ongeval wilt voorkomen. Zoek naar producten met 3528 LED's en een lange levensduur. De meeste lichtbalken in de achterklep zijn ontworpen om tot 30.000 gebruiksuren mee te gaan.

verenigbaarheid

Een van de grootste factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een lichtbalk aan de achterklep, is of het merk dat u wilt kopen, werkt met het merk en model van uw voertuig. Veel merken, waaronder die in onze review, ondersteunen meerdere fabrikanten, modellen en jaren. Het is echter het beste om dit nogmaals te controleren voordat u een aankoop doet.

Duurzaamheid

De beste lichtbalken voor de achterklep zijn bedoeld om het hele jaar door en in moeilijke omstandigheden te worden gebruikt. Zoek naar producten die weerbestendig zijn, geschikt zijn voor gebruik bij vriestemperaturen en vooral zijn ontworpen voor langdurig gebruik.

Signaal Indicatoren

Als u een achterkleplichtbalk heeft die ook als signaal werkt, kunt u en de chauffeurs om u heen alleen maar helpen. Veel merken bieden tweekleurige LED's om naadloos te schakelen tussen rood of oranje voor bochten en remmen en wit voor achteruitrijlichtfunctionaliteit.

Andere Overwegingen

  • Bedrading: de meeste merken beweren dat hun lichtbalken in de achterklep eenvoudig te installeren zijn als u ze voor signaalindicatoren wilt gebruiken. Maar als u de lichtbalk van de achterklep met een omgekeerd wit LED-signaal wilt laten werken, moet u mogelijk wat extra bedrading doen.

  • Eenvoudige installatie: de beste lichtbalken in de achterklep zijn eenvoudig te installeren. Hoewel u kunt kiezen tussen opties die met lijm of schroeven worden bevestigd, is het hoofddoel hoe snel u de lichtbalk kunt aansluiten op het bestaande verlichtingsraamwerk van uw vrachtwagen, zodat deze werkt als een extra signaalindicator.