Beter onderhoud van de auto verlichting

- Jul 20, 2017-

De bestuurder is 's nachts veilig, het is onlosmakelijk van hem, het is een essentieel onderdeel van de auto, het kan de veiligheid van de bestuurder verbeteren, het staat bekend als de auto's van de lichten, de rol van lichten, De bestuurder moet aandacht besteden aan het onderhoud van de lichten Oh.

Regelmatige vervanging van auto lampen

Wordt de lamp van uw auto regelmatig veranderd? Sommige mensen denken dat het gebruik van gloeilampen al lang in orde is, in feite is dit het verkeerde idee. Het gebruik van gloeilampen voor een lange tijd zal donkerder worden, het raam van de bestuurder beïnvloeden, het rijden in de nacht is erg gevaarlijk. Daarom vond de lamp eenmaal gedimd, of de lichten van de twee gloeilampen zijn helderheid niet hetzelfde, om vroeg te vervangen om de verkeersveiligheid te waarborgen.

Maak de schaduw altijd schoon

Auto gebruikt voor een lange tijd, na regenachtige dagen, worden de lichten bedekt met tinten grijs en vuil, wat een soort van koplampschade is. Het wordt aangeraden om de schaduw altijd schoon te maken.

Lichten hebben problemen met vroegtijdig onderhoud

Bestuurders moeten aandacht besteden aan dit punt is heel belangrijk, als de lichten uit een groot probleem, zoals de lichten breken, moet u de winkel vroeg repareren om te repareren.