Remlicht versus Achterlichten

- Jul 14, 2019-

Oh nee, je hebt je net gerealiseerd dat je remlichten niet werken. Dit is niet goed - het is niet alleen gevaarlijk om rond te rijden in de omgeving van Philadelphia zonder lichten om aan te geven wanneer je remt, maar je kunt ook worden overreden en jezelf vinden met een kaartje.


Soms werken je remlichten niet, maar de achterlichten wel, of andersom. De eerste stap bij het oplossen van problemen met uw achterlichten is om te leren hoe ze werken. Het systeem is niet zo complex als het lijkt en het repareren van een achterlicht dat uitgaat is een vrij gemakkelijke oplossing.


Hoewel sommige mensen geweldig zijn in het onderhoud van hun voertuigen en een doe-het-zelf benadering gebruiken om problemen in componenten zoals de achterlichten op te lossen, is het altijd het beste om een professionele monteur aan uw voertuig te laten werken. Als u problemen opmerkt met uw remlichten, achterlicht of een ander type remprobleem, slinger dan door Montgomeryville Nissan en laat ons uw voertuig voor u repareren.


Maak een foto van de achterkant van uw auto en bekijk deze terwijl u deze blog leest.


Hier is een kort overzicht van uw remlichten versus uw achterlichten.


Het verschil tussen remlichten en achterlichten


In veel voertuigen bevinden de remlichten en de achterlichten zich op dezelfde bol. Met andere woorden, dezelfde externe bedekking is over beide lichten. Uw voertuig is misschien een beetje uniek, met afzonderlijke globes. Achterlichten worden ingeschakeld wanneer u uw koplampen inschakelt of wanneer uw parkeerrem is ingeschakeld, terwijl de remlichten onmiddellijk oplichten wanneer u druk op de remmen uitoefent. Op de meeste voertuigen zijn de achterlichten rood en zijn de remlichten meer lichtgevend rood. Je achterlichten bevatten ook achteruitrijlichten, die wit zijn.


Uw achterlichten testen


Het is heel belangrijk dat alle voertuigeigenaren controleren of elk buitenlicht periodiek werkt. De eenvoudigste manier om deze klus te klaren, is om een vriend of familielid buiten uw auto te laten staan terwijl u de lichten aanzet en hen te laten weten of ze allemaal in goede staat zijn.


Stap in uw voertuig en zet de contactschakelaar aan om uw remlichten en achterlichten te testen. U hoeft uw motor niet echt te slingeren. Controleer eerst uw achterlichten door uw koplampen aan te zetten. Als ze goed werken, zullen ze tegelijkertijd oplichten en rood gloeien. Tik vervolgens op uw remmen en laat uw partner controleren of de remlichtlamp aanzienlijk helderder schijnt dan uw normale achterlichten. Als een lamp niet werkt, moet u mogelijk de lamp vervangen.


Regelmatig onderhoud aan uw voertuig


Om uw voertuig in goede staat te houden, moet u een regelmatig onderhoudsschema volgen, inclusief het controleren van de rem- en achterlichten. Als u uw achterlicht of remlicht moet vervangen in de gebieden Doylestown, Lansdale, Philadelphia of de omliggende gebieden, stop dan bij Montgomeryville Nissan en laat ons uw voertuig voor u verzorgen. Plan vandaag uw volgende remafspraak online bij ons! We kijken er naar uit je te zien.