Onderhoud auto koplamp

- Jan 01, 2018-

Autokoplampen, auto LED-dagverlichting als menselijk oog. Het "oog" is donker of intens, niet alleen over het uiterlijk van een auto-eigenaar, maar ook over de veiligheid van het rijden of slecht weer 's nachts. Een auto geeft meestal niet om ons gezin, maar als de rit naar de buitenwijk 's nachts zonder verlichting, lamp en mist of als je merkt dat het belangrijk is dat het in de verte is, dus het licht gebruik en onderhoud, niet is om genegeerd worden.

Felle lichten zijn een belangrijke garantie voor de veiligheid van de bestuurder. Tijdens normaal gebruik richten veel eigenaren zich op banden, accu's, remelementen en verwaarlozen de nachtweergave van zorg. In feite moet ook altijd op zoek naar lamp, veiligheid.

Opmerking 1: controleer de gebruikte lampen op gewone tijden en dagelijks onderhoud, auto let vooral op om de lamp van de nacht te controleren en breed, mistlichten, remlichten enzovoort is normaal, als er een klus is om een ​​zwarte te vinden lamp, moet tijdig worden vervangen.

Opmerking 2: hoe een gloeilamp te vervangen? De hoofdinstructie voor het lezen onthoudt meestal de gloeilamp en de socketstructuur om u voor te bereiden op de tijdelijke status. Verschillende soorten gloeilampen, indien beschikbaar, moeten altijd gereed zijn voor remlichten en -richtingen.

Opmerking 3: controleer de lamp om op te merken dat de stofkap eenmaal barstte als de lamp gemakkelijk te kraken is, de stofdichte afdekking van de bestuurder ervoor zorgt dat de regen in de lamp binnendringt en een watermist vormt in de schoorsteen. Zodra de koplampen aan zijn, zal dit worden beïnvloed en kan het ook de circuitstekker aantasten en de beschadigde koplamp veroorzaken. Op dit moment, de eigenaar kan openen koplamp stofkap, felle lichten en de koplamp lamp nog steeds binnen 10 minuten nadat de waternevel begon te verdwijnen, kan volledig verdwijnen na 1 uur, als verloren, maak je geen zorgen over, maar als er is mist, professionele after-sales service station voor verwerking.