Autokoplampen Details controleren

- Jan 01, 2018-

Automatische lampinspectie om de vier hoeken van het voertuig te controleren, vier lichten branden is normaal, bestaat voornamelijk uit: vrijloophoek, weinig licht, grootlicht, alarmlichten, verlichting, achteruitrijlicht, remlicht en hoge remlichten, kentekenplaatverlichting , enz. Autolampinspectie is essentieel voor inspectie van nieuwe auto's. Daarom is het noodzakelijk om zorgvuldig te controleren, en de inspectie van deze stap vereist meestal dat twee mensen samenwerken. Immers, wanneer u op de rem slaat, kunt u uw geboorte niet verdelen om te zien of er een probleem is met het remlicht aan de achterkant.

Controleer voornamelijk de volgende koplampen van auto's:

Controleer het voorste zwaailicht en het zijwaartse knipperlicht: oranje, draai, draai, schakel in, om u te herinneren aan de beweging van het voertuig achter en aan de zijkant.

Controleer de koplampen: wanneer de eigenaar van de auto in de achteruitversnelling is, wordt deze automatisch geopend, vergelijkbaar met de witte transparante lamp, de hoofdrichtlijn voor de achterste voetganger, obstakel en omgekeerd het gebruik van de verlichting.

Controleer remlichten: rood, voornamelijk verdeeld in links en rechts remlichten, remlichten en hoge stroom zijn obstakels, zolang je een remmen, drie aan de achterkant van de remlichten zou oplichten, om de crash te voorkomen.

Close light lamp, de inspectie van de schijnwerper: wit, het nabije licht dat voornamelijk op de markt wordt gebruikt, is een halogeenlamp of een xenonlamp. Bij autokoplampinspectie is het hoge licht gemakkelijk te negeren, dus vergeet niet zorgvuldig te controleren.

Inspectie van mistlampen: gele kleur, verdeeld in voormalige mistlampen en mistachterlichten. Het wordt voornamelijk gebruikt in regenachtige en mistige dagen. Omdat de zichtbaarheid van regen en mist relatief laag is, zijn de mistlampen met gele kleur sterker en kunnen ze worden gebruikt om anderen eraan te herinneren hun voertuigen eerder te vinden.

Inspecteer na alle soorten autoverlichtingsinspectie of er mist in de lampenkap is, als er mist is, kan het zijn dat de autolamp niet goed is afgesloten. Deze stap wordt vaak over het hoofd gezien bij de inspectie van nieuwe auto's, omdat de nieuwe auto niet in beweging is en soms niet goed afgesloten en moeilijk te zien is. Dus, als je de voorwaarden hebt, giet er een beetje water over om te zien of het beter is.

Naast om te controleren of de automatische lampinstallatie soepel is en of de rand rond de lijn, soms de koplamp niet geschikt is, kan dit ertoe leiden dat de lamp en de omgeving het diafragma klein, groot of ongelijk zijn, maar ook om te zien of lichten aan beide zijden van de symmetrie,

Nuttige tips: automatische lampinspectie, bij alle nieuwe voertuigonderzoekszaken die aandacht nodig hebben, een van de stappen is relatief eenvoudig, maar omdat tijdens het installeren van de algemene koplampen van de auto, eenvoudige problemen, deze link aanvinken, zo ook ook doen moet serieus worden genomen.