Auto LED-koplampen, met functies om u te verslaan.

- Feb 13, 2018-

Met de trend van koplampen van auto's veranderen LED-koplampen van auto's het patroon van de lijn voor het publiek, mensen in de auto met de wind, om zelf de LED-lampen te kopen, maar weten dat alle kenmerken van verschillende LED-koplampen, dan esage om je hier te introduceren, laat je ook het goede weten.

1. Energiebesparing en lage kosten: LED heeft een hoog lichtrendement en bijna het dubbele van de fluorescentielamp. Als we bijvoorbeeld onze dagelijkse spaarlampen gebruiken, zijn spaarlampen 4/5 energiezuiniger dan gloeilampen en zijn leds een kwart energiezuiniger dan spaarlampen. In auto's, dezelfde dagrijlichten, verbruiken LED-componenten slechts 1/20 van een halogeenlamp. De kosten van LED-componenten zijn ook jaar na jaar sterk gedaald, en de kosten en prijzen dalen nog steeds met meer dan 20 procent per jaar.

2, lange levensduur: op dit moment, het gebruik van LED-componenten in de auto kan in principe het niveau van 50000 uur bereiken, en bekende autolampen leveranciers hebben in staat zijn om meer dan 100000 uur aan LED-componenten te leveren, conversie, het equivalent van 11 jaar ... Gelet op de frequentie van de verlichting hoeven de LED-componenten niet te worden vervangen tijdens de hele ontwerplevensduur van het voertuig. Daarentegen leeft die xenonlamp slechts ongeveer 3000 uur ...

3. Goede duurzaamheid: de LEIDENE componenten zijn eenvoudig in structuur, uitstekend in effectweerstand en schokbestendigheid, en zijn niet gemakkelijk gebroken, en kunnen goed aan diverse milieu's worden aangepast.

4, LED-componenten van klein formaat, compacte gemakkelijke lay-out en ontwerp: dit is een groot voordeel van leds, dit voordeel volledig tegemoet gekomen aan de autofabrikanten in de evolutie van de ontwerpvereisten, om de slavernij van het verleden verlichtingssysteem te breken voor het modelleren van innovatie , laten we creatievere auto-producten hebben.

5. Snelle reactie: de verlichting van de LED bevindt zich alleen op microseconde niveau, die een hogere reactiesnelheid heeft dan die van xenonlamp en halogeenlamp, en heeft een betere garantie voor rijveiligheid.

6. Lage helderheidsverzwakking: de LED-helderheid is hoog en de helderheidsverzwakking is veel lager dan die van een halogeenlamp.

7. Lage spanning gelijkstroom kan worden aangedreven, kleine belasting, zwakke interferentie, lage milieu-eisen, goed aanpassingsvermogen. In tegenstelling tot xenonlampen is er behoefte aan een booster (hogedrukpakket).