Autolichten zijn een zeer belangrijke taal voor het rijden.

- Sep 14, 2019-

Autolichten zijn een zeer belangrijke rijtaal. Het beheersen van de taal en het gebruik van vaardigheden van autolichten is niet alleen een noodzakelijk gezond verstand voor elke bestuurder, maar kan ook uw rijveiligheidsindex aanzienlijk verbeteren.

Vergeet niet om de hoge lichten uit te schakelen wanneer u 's nachts vergadert

Over het algemeen zijn de lichtomstandigheden van stedelijke wegen beter. Het is OK om 's nachts weinig licht te gebruiken, er is eigenlijk geen hooglicht nodig. Als het licht niet goed is, kunnen bestuurders ook high-light gebruiken. Niettemin moeten we bij het ontmoeten van auto's aandacht besteden aan het uitschakelen van het grote licht.

Regenstorm, mist, dubbele flitslichten branden

Beginner weet te vertragen bij regenachtig en mistig weer, maar weinigen herinneren zich eraan de lamp correct te gebruiken. De zomer is een seizoen van frequente regenbuien. Wanneer er zware regenval of ander weer met slecht zicht is, moet de dubbele flits op tijd worden geopend.

Breedtelamp mag lamp bij weinig licht niet vervangen

Stuurlichten: Stuurlichten worden meestal gebruikt als *** signaallichten, die worden ingeschakeld wanneer het voertuig moet draaien. Opgemerkt moet worden dat het licht moet worden ingeschakeld op ongeveer 30 tot 100 meter afstand van het keerpunt, in plaats van op het kruispunt voordat het wordt geopend, zodat de volgende voertuigen overrompeld raken en de achterkant veroorzaken. Koplamp: Koplamp heeft twee vormen: ver licht en bijna licht. Gebruik bijna-licht op stedelijke wegen met straatverlichting en ver-licht op wegen zonder straatverlichting of snelwegen. Wanneer u een auto ontmoet, moet u het grote licht uitschakelen en vervangen door het lage licht.

Flitskoplamp: deze dient als waarschuwing of begroeting. De koplampen moeten ook worden geflitst bij de uitgang of draaien om andere voertuigen te vertellen dat "ik kom".

Noodsignaallicht (dubbele flits): wanneer een voertuig uitvalt, moet het worden gebruikt in noodsituaties zoals tijdelijk parkeren. Dubbele flitser moet ook worden ingeschakeld bij slecht weer met weinig zicht. Noodlichtlichten zijn nauw verbonden met verkeersveiligheid. We moeten altijd controleren of ze normaal zijn of niet.

Achterlicht (remlicht): wanneer het remlicht brandt, vertelt het het voertuig erachter dat het remt en let op vertraging. Wanneer u de voor- en achterlichten vindt, wees dan voorbereid om te vertragen.

Nacht breed licht (klein licht): wordt gebruikt om de breedte en lengte van het lichaam 's nachts te tonen. Wanneer u niet duidelijk vanuit de achteruitkijkspiegel kunt zien, is het tijd om kleine lichten aan te steken, vooral op regenachtige dagen.