Car Lights Onderhoud!

- Sep 21, 2017-

Hoe de helderheid van de lichten te verminderen moet worden behouden

Of het nu gaat om koplampen of koplampen, zo lang als de gloeilamp niet schijnt, betekent dit dat de gloeilamp kan worden uitgebrand, je moet het vervangen als de lichten niet zijn gebroken, maar de helderheid van de lichten naar beneden of Wordt gedimd, blijkt dat er problemen zijn met de gloeilamp, het kan ongeveer worden gebroken, om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

De helderheid van de auto lichten kan astigmatisme op het glas verminderen, gewoon een zachte doek afnemen om schoon te maken, en dit is de eerste zaak. Het tweede geval is dat de batterijoplaadcapaciteit sterft, de helderheid van de lichten is niet genoeg vanwege het gebrek aan elektriciteit, als dit zo nodig de batterij zo snel mogelijk moet vervangen. Het derde geval is de lijnveroudering, of de lijn is te dun, de weerstand heeft een relatief sterke invloed op de batterijvoeding.

Car lights.jpg

Het belang van het behoud van de lichten

De lichten zijn een belangrijke configuratie om ons veilig te kunnen rijden. Als u 's nachts aandrijft, zet de lichten aan om het verkeer voor de weg te zien, dan kunt u ook de hooglicht openen, zodat uw gezichtsveld verder, als de auto. De lichten zijn gebroken en de auto is 's nachts moeilijk. Als u in mistig rijden rijdt, mistlampen niet schijnen, anderen kunnen uw locatie niet zien, het is gemakkelijk om verkeersongevallen te veroorzaken.


Contactpersoon: Hao, Ouyang

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail: esage_wendy@esageauto.com