Gemeenschappelijke foutanalyse van autoverlichtingssysteem

- Dec 21, 2017-

Eén, alle lichten zijn niet helder, de reden: 1. De voedingslijn breekt tussen de batterij en de hoofdschakelaar, 2. De totale schakelaar van de lamp is stuk, 3. De totale zekering van de voeding is verbrand.

Twee, grootlicht of dimlicht niet helder, reden: 1. Het draadbreuk- of stekkercontact ongewenst of de lamp is beschadigd, 2. Het grootlicht of dimlicht licht de verbrande zekering op, 3, lichtrelais is beschadigd, 4, aarding van draden, 5. Lamp-hoofdschakelaar is defect.

Drie, koplampen lichten dimmen, reden: 1. De zekering zit los, 2. De draad losgeraakt, (3) koplampschakelaar of relaiscontact ongewenst, 4. Uitgang laagspanningsgenerator en 5. Uitval van elektrische apparatuur, belasting neemt slechte aarde.

Vier, één kant koplamp helderheid normaal, de andere kant is dimmen. Oorzaak: 1. Slechte aarding aan de donkere kant van de koplamp, 2. Onjuist contact met de geleider.

5. De koplamp, het achterlicht is normaal, het licht is niet helder, de reden is: 1. De totale schakelaar van de lamp is beschadigd, 2. De zekering is verbrand, 3. De kleine gloeilamp is beschadigd, de kleine lampcircuit is gebroken, 5. Het relais is beschadigd.

Zes, zet het kleine licht aan, de ene kant is helder, de andere kant de helderheid van het licht is zwak en het indicatielampje is dan draai naar het lampje is ook helder, om niet te knipperen. Oorzaak: gedimd licht in het licht van het licht.

Het remlicht brandt niet, de remschakelaar is kapot, 3. De kabel is gebroken, 4. De aarding is slecht, 5. De lamp is beschadigd.

Acht, de lamp is vaak beschadigd, de uitgangsspanning van de generator is te hoog.