Contrastieve analyse van diverse auto LED koplampen

- Sep 21, 2017-

Verlichting, niet alleen de nacht rijden moet worden in het dagelijks rijden van proces, zal een zeer grote rol spelen, bijvoorbeeld, haze dagen, we moeten openen onze profiel lichten; als overdag daytime running verlichting, wordt auto meer schitterende; Als we willen op aandringen van de auto, kunt je flash koplichten; Als de tijdelijke vastzet, kunt wij de dubbele flitser openen


Daarom, in de verkiezingstijd, we vaak voor de lichten van de auto's botsten en soms om al hun koplampen in xenon koplampen, besteden meer dan tienduizenden van geld. Dit geld is het waard? Hier komen met iedereen Kan Kan Kan, de voor- en nadelen van verschillende lichten.


Op dit moment weten we dat de koplampen zijn:halogeen koplampen,Xenon koplampen,LED koplampen,Laser koplampen.LED headlamps.jpg

Eerste halogeen koplampen, die we hebben gezien de meest voorkomende en oudste koplichten, het beginsel kunnen worden getraceerd naar Edison's tijdperk. Het wordt gekenmerkt door lichtgevende warm geel, helderheid is relatief laag, kan alleen voldoen aan de fundamentele gebruik, maar hij is niet geen voordeel in de regen of mist, warm geel licht penetratie is het beste.


Daarna is de xenon koplamp, het principe is door de hoge druk ionisatie van de lamp binnen de xenon, die schijnt. Het wordt gekenmerkt door de hoge helderheid, waarschijnlijk meerdere malen de halogeenlamp, de Energieconversie naar lichte energie-effici├źntie ook toegenomen een groot deel, dat wil zeggen, helder en macht, maar de kosten van de complexe van hogere structuur, dus in de hoge met modellen zijn meer gemeenschappelijk.


LED koplampen, omdat de snelheid van de verlichting, voordat de LED algemeen in de remlichten gebruikt en LED-lichtbron begon nu ook te gebruiken in de koplampen.


LED-lampjes zijn nu vaak lichte dozen, signs en een scala aan elektrische indicatoren en de rol van de achtergrondverlichting, maar ook vaak de auto achterlichten, remlichten hoog, de belangrijke samenstelling van dagrijlichten. Voordelen van LED koplampen voor auto, LED-lichtbron (niet beperkt tot koplampen) heeft de volgende voordelen: energiebesparing, lange levensduur en duurzaamheid, LED componenten klein, compact en eenvoudig te lay-out en ontwerp, snelle reactie op lage demping en nog veel meer.


Verwijderen van de drie belangrijkste koplampen, laser koplichten in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nieuwe lieveling van autofabrikanten. Naast de LED hoofdlamp met hoog rendement, lange levensduur, de reactie snelheid blok, stabiliteit en vele andere voordelen, de koplampen van de laser gebruikt in de diode lichtbron is veel kleiner dan de LED-verlichting, ontwerpers hebben ruimte beter spelen. Laser koplichten niet alleen streng vasthouden aan het verleden in de traditionele indruk van koplampen van de auto, in vele concept auto's zijn uitstekende prestaties kunnen bekijken.


Hoewel de voordelen van laser koplichten verder gevorderd dan de LED-koplampen zijn, maar de kosten hoog zijn, dus de koplichten laser kunnen alleen worden gebruikt in de luxe modellen van individuele luxemerken, maar ook niet "met de mensen."


Contactpersoon: Hao, Ouyang

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com