Dagelijks onderhoud van led-achterlichten.

- Feb 04, 2018-

Veel eigenaren zijn in de jaarlijkse controle van het voertuig detectie licht, alleen om te vinden dat er iets mis is met de autolichten, en dan aan te passen in de reparatiewerkplaats, de juiste straal positie van de auto rijden bij nachtzicht zal worden verduidelijkt, meer veilig rijden. Eigenlijk, wanneer de autolamp van liefdesauto problemen lijkt, hoef je niet naar de reparatiewerkplaats te gaan om je goed te kunnen aanpassen, hieronder leer je hoe je led-achterlicht aanpast.

Kies eerst een donkere omgeving, zoals een ondergrondse parkeerplaats of 's nachts, een persoon die op de bestuurdersstoel zit om het effect waar te nemen, de led-achterlichten te openen, met een ondoorzichtig doek een koplamp bedekken, alleen een koplamp afstellen.

Ten tweede, maak een markering met een markeerstift of krijt in het midden van het verlichtingsbereik van de muur en maak ook een markering op de muur ter hoogte van de automarkering (het midden van de staart van de auto). Meet de afstand tussen het merkteken van de koplampen en de middenpositie respectievelijk, en de twee afstanden moeten gelijk zijn. Als er een uitwaartse of inwaartse afwijking is, moet u de handleiding van het voertuig bekijken en de schroevendraaier een fijne afstelling geven, zodat de positie van de twee led-achterlichten symmetrisch is.

Pas tenslotte de hoogte van de balk aan, de rechter led-achterlichten moeten volledig horizontaal zijn, lichten worden overgelaten om 10 cm hoog op te heffen, maar niet te hoog, om directe lichtogen tegenover automobilisten te voorkomen. Aan de rechterkant kunnen led-achterlichten naar rechts worden gedraaid om de zichtbaarheid aan de rechterkant van het voertuig te verbeteren. Het hele proces duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.