Dagelijks onderhoud van LED achterlichten

- Jun 30, 2018-

Veel auto-eigenaren zijn in het voertuig jaarlijkse inspectie- en detectie van verlichting, alleen te vinden dat de lichten van de auto problemen hebben, en dan in de winkel van onderhoud aan te passen, de juiste lichtbundel positie zal de visie van de auto duidelijker, 's nachts meer veilig rijden. In feite, wanneer de lichten van de auto verkeerd zijn, moet niet je gaan aan de reparatie winkel te passen. Hier is hoe te het aanpassen van de LED-achterlicht met uw eigen handen.

Kies eerst een donkere omgeving, zoals een ondergrondse parking of een nacht. Een zit in de bestuurdersstoel om te kijken wat het effect, opent het LED achterlicht, heeft betrekking op een licht met een ondoorzichtig doek en Hiermee past u een koplamp alleen.

Ten tweede, het midden van de lichte bereik van de muur is gemarkeerd met een marker of krijt in het midden van het licht bereik van de muur. Op hetzelfde moment bestaat een mark ook aan het oppervlak van de muur overeenkomt met de positie van het voertuig merk (het midden van de auto in het midden van de auto). De afstand tussen de tekens aan beide zijden en de middenpositie moet afzonderlijk worden gemeten. De twee afstanden moet gelijk zijn. Als er een fenomeen van naar buiten of naar binnen afwijking, moeten we kijken naar de instructies van het voertuig en gebruik een schroevendraaier om een lichte aanpassing, zodat de positie van de twee LED-achterlichten symmetrisch is.

Tot slot, het aanpassen van de hoogte van de lichtbundel, de juiste led achterlicht volledig horizontaal moet zijn en de linker koplamp is tot 10cm, maar pas niet te hoog om te voorkomen dat het licht direct tegenover de bestuurder van de ogen. Het bereik van de juiste led achterlicht kan worden verschoven naar rechts om zichtbaarheid aan de rechterkant van het voertuig te verbeteren. Het hele proces neemt ongeveer 15 ~ 20 minuten.