Ontwikkeling van de geschiedenis van Turn Signal Lights

- Nov 20, 2017-

Lichtenen veiligheid zijn nauw verwant, sinds de uitvinding van het turn-signaal, sterk verminderen van de kans op ongevallen. De lichten draaien tijdens het rijden is eigenlijk vertellen de omliggende voertuigen of voetgangers uw reisrichting eraan herinneren om voorzichtig te zijn.

turn signal lights.jpg

In feite, de vroegste auto's hebben geen koplampen, laat staanrichtingaanwijzers. Als het gaat om het draaien van een heleboel lichte kaart vrienden zal niet denken aan de kindertijd anti-oorlog film gezien in de auto. Gevoel volledig rood op de groene draaien pijl, de pijl boven het dashboard van de cabine, de pijl kan worden verplaatst bij het draaien, om eerlijk te zijn wanneer de auto in China paar en ver, er is een pijl voor de stuurinrichting genoeg is

turn lights.jpg

De geschiedenis van het gemeenschappelijke turn-signaal in de vrachtwagen van toepassing is eigenlijk uit de klassieke auto, we moeten de eerste blik van het turn-signaal van het lichaam van de oldtimer graven niet beter, de volgende vinden voornamelijk Volvo truck als voorbeeld om te laten zien het volgende turn-signaal.

Aan het begin van de 20e eeuw was het turn-signaal niet als high-end zoals het was in de eerste Volvo in 1928. Het turn-signaal op de truck die eigenlijk verborgen in de arm van de vinger, in welke richting het was handmatig draaien ontvouwd beurt lichten, het is gemeld dat de auto is elektrisch gestuurde om te zetten van de turn-indicator.

volvo.jpg

1974 Volvo G89 vrachtwagen, het turn-signaal op dit moment is min of meer hetzelfde, in feite, deze turn-signaal heeft jarenlang in de mode.

volvo signal lights.jpg