Uitgebreide Lamp leven LED achterlichten betreffendedetoepassing van vrachtwagens

- Sep 09, 2017-

Vrachtwagen achterlichtenAls u wilt afspelen naar de auto om de bestuurder rem, sturing en andere bedoelingen, om te herinneren van de politie, nadat de rol van de verkeersveiligheid een zeer belangrijke rol heeft, is het voertuig essentieel.

In de afgelopen jaren zullen veel eigenaren vrachtwagen staarten van de traditionele gloeilampen vervangen door een betere stabiliteit van de LED achterlichten, en zelfs sommige speciale depots in de fabriek als de vergadering de LED-achterlichten is. We aandacht besteden aan de snelle weg Ledlamp verschijning tarief is steeds hoger en hoger.

De voordelen van LED op de truck

1, schok, lange levensduur onder normale omstandigheden, LED betrouwbaarheid en leven dan de gewone gloeilampen veel hoger. Voor de truck in de hobbels hebben een goede immuniteit, in tegenstelling tot gewone gloeilampen in het geval van frequente over te schakelen, gemakkelijk te branden zwart of gebroken. Voor de truck, kan het de controle van de weg verminderen wanneer het licht niet fijn is en de kans van zijn prima, die wellicht de primaire reden voor de keuze van LED vrienden het

2, energiebesparing. LED werk vereist minder stroom, Xiao Bian gevonden informatie van het Internet dat het witte LED-energieverbruik slechts 1/10 van de gloeilamp, energiezuinige lampen 1/4 is. Dit is een van de redenen voor de grote warm LED nu.

3, sterke licht penetratie. Deze avond in het donker geval van de voorstelling was heel duidelijk, het andere visuele effecten dan de gewone gloeilamp als meer knappe.


Veel gebruikers in het gebruik van het proces ook gericht op een paar LED problemen:

1, de dag is niet helder genoeg;

2, zet de lichten flash snel;

3, het circuit zal mislukken alarm;

4, het circuit van de lichten zal worden helder;

5 wanneer de LED gebroken is, kan alleen de gehele vergadering, in tegenstelling tot de traditionele verlichting voor een prima lampje vervangen.


NEEM CONTACT OP MET ONS


Contactpersoon: Hao, Ouyang

Tel: +86-571-85161025

Mobiele telefoon: +86 15345886533

WeChat:15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com