Voor de LED Strip Light schijnt niet de acht belangrijkste redenen

- Jul 20, 2017-

1. Verlichtingsbescherming van LED-lichtbalk is onvolmaakt, waardoor het transportproces van de lampkralen beschadigd en beschadigd is.

2. LED lichte bar lassen punt van het fenomeen van Weld, het proces van de trilling veroorzaakt door het lassen van het licht veroorzaakt door de lichte balk schijnt niet.

3. LED-lichtbalk minder soldeer, soldeergewrichten gemakkelijk af te vallen.

4. LED lichte bar soldeerkwaliteit is niet goed, LED flexibele lichte staaf in het buigproces van de soldeergewrichten hebben de neiging om scherp te produceren, van het fenomeen.

5. LED-lichtbalk wanneer de montagehoek te groot is, resulterend in LED-flexibele lichtvlek en koperfoliescheiding en leiden tot licht.

6. LED-lichtbalk bij het installeren van buitensporige extrusieproducten, wat resulteert in LED-flexibele lichtbalkschade of vervorming van de soldeerbouten uit en niet helder.

7. LED-lichte schakelplaat soldeermaskerslaag is te dik, las soldeer en printplaat kan niet volledig geïntegreerd worden, maar ook een soort soldeergewricht fenomeen.

8. LED-lichtbalk in de installatie kan niet vervormd worden, als de vervorming de LED-flexibele lichtstrook van de soldeerverbinding zal veroorzaken en naar buiten leiden.