Toekomstige ontwikkeling van het Automotive Led koplampen.

- Mar 04, 2018-

Als moderne auto's steeds meer modieus geworden, groeit de markt van auto verlichting geleidelijk. Onder hen spelen de koplampen van de auto van de LED's een beslissende rol in de ontwikkeling van auto verlichting op grond van zijn zeven voordelen.

In de koplampen van de automotive markt is de meest representatieve LED-koplampen, xenon lampen, halogeenlampen. Vergeleken met halogeenlampen, hebben de LED-lampen zeven voordelen, die maakt het populair in de meeste markten.

Eerst, LED auto's hebben een lange levensduur, en de algemene LED-verlichting kunnen bereiken van tientallen duizenden of zelfs 100.000 uur, die is niet geschikt voor gewone halogeenlampen. Op hetzelfde moment, sommige deskundigen uit de industrie ook gezegd dat als de toekomstige auto verlichting maakt gebruik van LED-verlichting, het gehele voertuig zal niet ter vervanging van de koplampen. Volgens lichten lichte kleine make-up observatie, de huidige populair bij de consument Volkswagen en gm auto's hebben LED koplampen als vlaggenschip van auto verlichting, zichtbare, LED koplampen geworden de hoofdstroom van de markt.

Ten tweede, LED koplampen zijn zeer energiezuinig. Volgens deskundigen verbruiken de nieuwste auto LED koplampen slechts één twintigste van de halogeenlampen.

Ten derde, LED koplampen hebben hoge kwaliteit en in principe geen straling, wat een "groene" lichtbron is. Pleiten voor groene verlichting, is het een trend om het gebruik van LED-verlichting geworden.

Ten vierde, LED car koplampen resistent zijn tegen impact en schok weerstand, die niet gemakkelijk te is doorbreken en zich kan aanpassen aan verschillende omgevingen.