Hoe werkt het regenseizoen veilig Gebruik de regen om de mistlamp op te blazen?

- Jan 19, 2018-

1. De auto moet op deze manier worden geïnspecteerd.

1, ruitenwisser

Het belang van regen in het regenseizoen is vanzelfsprekend. Wacht niet tot het regent om te merken dat de regen niet werkt. De inspectiemethode van de regen is heel eenvoudig, als het gaat om de regenachtige dag, is het niet gemakkelijk om de regen te gebruiken om te schrapen, te schaven of "mengmeng", wat betekent dat het leven van deze regen zal uitgeput zijn . Als het niet regent, was je je voorruit met glas voordat je het effect ziet. Aan de andere kant, als je een meer voor de hand liggend verschil hoort, is het tijd om te veranderen.

Natuurlijk is het dagelijkse onderhoud van regen ook erg belangrijk, het is gemakkelijk om vuile dingen te verbergen, wat ook een van de redenen voor het schrapen is. U kunt dus een natte handdoek of een meer veerkrachtige natte papieren handdoek gebruiken om het schoon te maken, het vuil, olie enzovoort af te vegen. Soms merk je plotseling dat de regen waait en werkt.

2, het dakraam

Als de auto die gebruikmaakt van een dakraam vaak de hoofdmoot is, kan het dakraam, indien onderhoud onbedoeld ook kan lekken. Het luchtraam heeft de leidgoot, gebruik vaak het woord kan vuil, de meest angstige is om zich te veel op te hopen enzovoort en veroorzaakt gemakkelijk blokkades. Dus, open het dakraam om te controleren, heb diversen om op te ruimen.

3, mistlampen,

Mistlampen zijn nuttig bij regen en mist, omdat mistlampen sterke penetreerbaarheid hebben en kunnen dienen als waarschuwingsfunctie bij slecht zichtbare regen en mist, die veel beter is dan grote lampen. Daarom is het belangrijk om te controleren of de mistlampen in water zitten of niet.

Ii. Zaken die aandacht behoeven:

Houd het droog.

Niet alleen is de luchtvochtigheid hoog in de lente, maar de temperatuur begint ook te stijgen, dus het is gemakkelijk voor allerlei ziektekiemen om zich te vermenigvuldigen en te groeien, zelfs in de auto. Wanneer het regenseizoen nadert, kunt u in uw vrije tijd de wc-bril, vloermatten, tapijten en luchtuitlaten goed schoonmaken. Bovendien is het noodzakelijk om het vuil in de kofferbak en achterzak van de auto regelmatig op te ruimen.

2. Wetenschappelijk gebruik van airconditioning.

Weet jij waar de natste en meest door bacteriën besmette delen van de auto in het regenseizoen zijn? Het is airconditioning. Daarom is het hebben van aandacht de juiste manier om airconditioning te gebruiken. De meeste aandacht moet worden besteed aan het verlagen van de luchtvochtigheidsgraad. Hoe kan je dat doen? Is zeer eenvoudig, elke keer dat de bestuurder stopt, kunt u de airconditioningkoeling van tevoren uitschakelen, maar de lucht niet uitzetten, zodat u de natte stoom kunt blazen, droog kunt houden en het airconditioningsysteem van de interne pijpleiding . Op deze manier kan niet alleen de levensduur van de airconditioning worden verbeterd, maar kan ook de broei van bacteriën in het airconditioningsysteem effectief worden geremd. Natuurlijk, als je de tijd hebt, kun je ook wat airco-reinigingsmiddel kopen om terug te komen op doe-het-zelf, het effect is beter.

3. Was verwijderbare autolak.

Vele malen zal de regen zuur zijn en de regen zal een corrosief effect op de verf hebben, waardoor het gemakkelijk wordt om de verffilm te verkleuren, en te rotten in het gebied waar de krassen en metalen platen worden blootgesteld. Dit is het moment om een ​​auto wax te geven, bij voorkeur waterdichte wax. Omdat de lente niet van de zomer is, is er zelden hevige regen, dus de was zal niet snel worden weggespoeld. Nadat de was is beschermd tegen het lichaam, wordt de verf beschermd tegen regen, met name zure regen.

Leer mistlampen te gebruiken.

Hoewel zowel het internet als de verkeerspolitie het belang van mistlampen in de regen en de mist benadrukken, zijn veel autobezitters gewend om dubbele flitsende lichten te gebruiken bij hevige regen. In feite zal er een hoop problemen zijn, het dubbele knipperlicht is niet sterk in de slechte zichtbaarheid van de mist in de regen, soms is de rol beperkt. Bovendien zijn er veel modellen die op de dubbele zwaailichten drukken en het licht aan doen, zodat wanneer het zicht laag is, het gevaar van draaien groot is. Mistlampen zijn ontworpen voor gebruik bij slecht zichtbare regen en mist, en als u geen mistlampen gebruikt, is dit een verspilling.

Iii. Referenties voor auto-benodigdheden in het regenseizoen.

1. Voertuigwaterafstotend middel.

De zware regen is zeker om de regen te gebruiken, maar soms is de regen te zwaar om te gebruiken, de regen is ook een beetje een probleem, er wordt gesuggereerd dat je net zo goed het voertuig waterafstotend kunt proberen. Het product werkt door een speciale filmlaag op het glasoppervlak te bevestigen, zodat regenwater niet aan de voorruit en de achteruitkijkspiegel kan worden gehangen en sommige producten mist kunnen voorkomen. Als de snelheid snel genoeg is, kunnen de regendruppels op de voorruit zelfs wegvliegen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel dit product zeer effectief is in de presentatie, de twee toestanden verschillend zijn, zodat ze niet te afhankelijk kunnen zijn van het effect van het product. Zolang het een effectief product is, zult u merken dat de regen sneller gaat als u het gebruikt. Aan de andere kant kun je ook een wateraandrijving in de auto gebruiken aan beide zijden van de achteruitkijkspiegel en de Windows aan beide zijden van de brug, de regen is niet eenvoudig om deze plaatsen te maken, wanneer het rijden in regenachtige dag in staat zal zijn om duidelijker te zien.

2. Overstromingen van gecoat glaswater.

Dit soort glaswater is naast de algemene reinigingsfunctie het grootste kenmerk om ook de coatingfunctie te hebben van het isoleren van regenwater. Dit product is niet zo goed als een speciaal waterafstotend middel, maar het is gemakkelijker om te winnen.

3. Wd-40 roestremmer.

Veel oude autobezitters kennen dit ding. Het is erg handig voor vocht- en roestverwijderaar. Het kan direct worden gebruikt in auto-elektrische onderdelen en mechanische onderdelen, met uitzondering van vocht en vocht van elektrische onderdelen. Bovendien, de deurvergrendelingsschakelaar is niet flexibel, de wielnaaf heeft oxiden en onzuiverheden, glas heeft lijm, zelfs de kauwgom op tapijt kan dit product gebruiken om te verwijderen, het gebruik is talrijk.

4. Red de hamer

In het geval van zware regenval was de hele auto in het water opgesloten en konden de mensen in de auto niet uit het nieuws komen. Hoewel dit een zeer extreem geval is, is het gebruik van een reddingshamer beperkt tot het regenseizoen, dus u kunt net zo goed een noodgeval voorbereiden dat door Windows kan worden doorbroken.

5. Het voertuig GEBRUIKT regenkleding om de tas te ontvangen.

Het is vervelend om op een regenachtige dag te rijden, en het is vervelend om je natte paraplu in de auto te krijgen, en als je een regenbestendige ontvanger hebt, kun je het probleem oplossen. Hiermee bent u niet bang om uw paraplu in de regen te nemen en nat te krijgen wanneer u in de bus stapt.