Hoe de autokoplampen aanpassen?

- Jul 06, 2019-

Stop eerst de auto op 7,6 meter van de muur, zet dan het licht aan, dan zullen we de positie van het licht aanpassen aan de positie van het licht op de muur. Als het model met de afstelschakelaar voor de koplamp handmatig moet worden afgesteld, stelt u de hoogte van de koplamp in op 0 voordat u de koplampen afstelt.

car headlights

Om deze standaardlijnen op de muur te plaatsen, moeten we de drie afstanden van de positie van de koplamp van tevoren meten. De afstand A is de afstand van het midden van de dimlichtbundel tot de middenas van het voertuig; de afstand B is de afstand van het midden van de grootlichtbundel tot de middenas van het voertuig. Afstand C is de afstand van het midden van het dimlicht tot de grond.


Gebruik vervolgens het gereedschap om de knop achter de koplampen aan te passen zodat deze overeenkomt met de standaardlijn op de muur. Als je dit moeilijk vindt, is de eenvoudigere manier om te beoordelen een persoon met een lengte van 180 cm te hebben die op 7,6 meter voor de auto staat, en dan moet de dimlichtrelatie niet hoger zijn dan de billen van de persoon. Als deze te hoog is, draait u aan de instelknop om deze aan te passen.


De tweede methode is om de hoogte van de koplamp in te stellen in de auto. Over het algemeen neemt de schakelaar voor de aanpassing van de hoogte van de koplamp de rolinstelling over en wordt het wiel gemarkeerd met een digitale versnelling. De hoogte van het cijfer geeft de hoogte van de koplamp aan, hoe hoger het nummer, de koplamp. De hoogte is hoger. Welke uitrustingen het meest geschikt zijn, en ook afhankelijk van de daadwerkelijke situatie, uiteraard, zal de laadsituatie van het voertuig tot verschillende verschillen leiden.


Uit de wet van dagelijks gebruik, raden we de volgende versnellingskeuzemethode aan: positie 0 is de beginpositie, meestal alleen de bestuurder in de auto of naast de bestuurder en een voorpassagier; positie 1 is de bewoner vol en de kofferbak Er is geen vracht binnen; positie 2 is de inzittende vol en het gewicht van de lading in de kofferbak is gelijkmatig verdeeld; positie 3 is alleen de bestuurder en het gewicht van de lading in de kofferbak is gelijkmatig verdeeld. Deze methode is mogelijk niet van toepassing. De hoogteaanpassing van de koplampen van sommige modellen is 5 versnellingen, dus deze moet worden gebruikt in overeenstemming met de werkelijke situatie.


Bovendien worden sommige modellen van de hoogte-instelling van de koplamp automatisch aangepast. De carrosserie is uitgerust met meerdere sensoren, die de dynamische balans van het voertuig kunnen detecteren en de belichtingshoek automatisch aanpassen via een vooraf ingesteld programma.