Hoe om te controleren de koplampen van de auto?

- Sep 05, 2018-

De inspectie en de aanpassing van dekoplampen van de autois zeer belangrijk voor het veilig rijden en vereist speciale apparatuur. Bij het controleren en aanpassen van de positie van de koplampen, moet de bandenspanning van de auto binnen de standaard range. Zitplaats van de bestuurder moet worden gezeten door één persoon of met een gewicht van 75kg. De brandstoftank moet worden gevuld met brandstof. Het voertuig gemonteerde apparaat op de auto moet volledig worden uitgerust. De aanpassing van de koplampen is gebaseerd op de lichtverdeling van de lage lichtbundel, als volgt:

(1) wanneer de bandenspanning normaal is, worden de aangepaste auto en de controle scherm verticaal geparkeerd op een rechte weg. De afstand tussen de auto en het scherm is 10m, en de voorste zetel zit door één persoon of het gewicht is 75kg.

(2) de lichte stelschroeven zodanig aanpassen dat de afbakeningslijn van het licht en de licht-donkerscheiding-lijn op het selectievakje scherm samenvallen, en het omslagpunt van de afbakeningslijn met de Middenmarkering samenvalt.

(3) de aanpassing van de verlichting moet worden uitgevoerd door een enkele lamp. Bij het aanpassen van één van de lampen, de andere lamp moet worden geregeld of de zekering van de andere lamp moet worden losgekoppeld.