Hoe de koplampen te controleren

- Jan 01, 2018-

De eerste koplampen moeten voldoende helderheid en intensiteit hebben, koplampen van auto's met een hoge lichtsterkte, helderheid, kunnen ervoor zorgen dat de bestuurder tijdens het rijden 's nachts de wegomstandigheden identificeert, zodat onze wegen tijdens de eerste keer een noodgeval hebben waargenomen, ons gevaarlijk maken. Over het algemeen wordt de helderheid van de lamp met 50.000 kilometer of ongeveer twee jaar verzwakt. Als de lichten niet helder genoeg zijn, moet u de lamp op tijd vervangen. Let er bij het vervangen van de gloeilamp op dat u geen inferieur product gebruikt, maar kies de koplampen die in de originele fabriek passen, want alleen de extra-autolamp van de oorspronkelijke fabriek, de kwaliteit en veiligheid ervan kunnen worden beschermd.

Ten tweede, let op de richting van de bestraling (richting van de richting van de koplamp). De richting van de koplampen biedt niet alleen een betrouwbare verlichting voor de bestuurder, maar voorkomt ook dat de bestuurder 's nachts verblindt. Daarom is de richting van de koplamp ook een van de factoren die de veiligheid van de auto 's nachts beïnvloeden.

Hiertoe moet u mogelijk het licht van uw auto aanpassen, als u niet van plan bent om naar de 4S-winkel over te stappen, kunt u ook de richting van de lamp van de auto aanpassen. De methode is als volgt: tijdens het afstellen kan de lading in de auto niet te zwaar of te licht zijn, zodat de koplampen kunnen worden afgesteld om meer in balans te zijn en de afstelling geschikt is in de toestand van de lastman. De eigenaar van de auto kan de hoogte van de lichtbundel aanpassen met de schroevendraaier volgens de instructies in de autohandleiding. Over het algemeen moeten de juiste lichten volledig recht zijn, terwijl de linker koplampen 10 cm langer moeten zijn. Opgemerkt moet worden dat de koplampen niet te hoog zijn om de ogen van de bestuurder te vermijden. In aanvulling op de hoogte, kan de breedte van het lamplicht ook geschikt zijn aanpassing, aanbevolen verzending juiste lichtstraal is iets naar rechts, zodat zelfs bij de slechte zichtbaarheid van regen en mist ook aan de rechterkant van de weg kan zijn kon ze duidelijker zien.