Hoe een auto-omvormer te kiezen

- Jun 05, 2018-

Allereerst moeten we aandacht besteden aan de specificaties, omdat de elektrische apparatuur die wordt gebruikt om verschillende stroombronnen te ondersteunen auto-omvormers met verschillende specificaties moet gebruiken. Daarom moeten we eerst weten welke elektrische apparaten we gebruiken in verschillende elektrische apparaten. Anders, om een 40W-specificatie-omvormer te kopen, maar vond dat een auto-elektrische apparaten 100W aan vermogen nodig hebben, start-up is een probleem geworden.


Naast de aankoop van een auto-omvormer moeten de verschillende beveiligingsfuncties van de omvormer worden bevestigd, omdat de voeding van de auto zelf instabiel is, de omvormer geen bescherming biedt en wanneer het elektrische product op de omvormer is aangesloten, is het gemakkelijk om de slechte elektrische te maken. Over het algemeen is de onboard-omvormer verdeeld in twee typen, afhankelijk van de golfvorm van de uitgangsstroom. De ene is een blokgolfomzetter en de andere is een sinusgolfomzetter. Omdat de voeding van de blokgolfomvormer onstabiel is, is de kwaliteit van de uitgangsstroom slecht en is het laadvermogen slecht, wat slechts 40-60% van de nominale belasting is, en de gebruikte elektrische apparaten kunnen beschadigen. Daarom wordt u geadviseerd om een zuivere sinusomvormer of een gemodificeerde sinusomvormer te kopen. Gemodificeerde sinusomvormer, ook bekend als op een quasi-sinusgolf gemonteerde omvormer, kan worden toegepast op mobiele telefoons, laptops, televisies, camcorders, CD-spelers, verschillende opladers, autokoelkasten omdat de golfvorm in de buurt van een sinusgolf staat. Spelconsoles, dvd-spelers en meer.


Opgemerkt moet worden dat de prijs van zuivere sinusomvormers en gemodificeerde sinusomvormers niet dezelfde is. Pure sinusomvormers zijn hoogwaardige producten. Gemodificeerde sinusomvormers zijn low-end en mid-range producten. De gemodificeerde sinusomvormer heeft een hoog rendement, een laag geluidsniveau en een bescheiden prijs, en is het standaardproduct op de markt geworden. Tenslotte, let bij het kiezen van een auto-omvormer op de efficiëntie van de conversie. Zoals de meeste elektronische producten is er een conversie-efficiëntie in de auto-omvormer , en de algemene efficiëntie van de omzetteromzetting in de markt ligt tussen 70% en 80%. 90%.