Hoe de omvormer te kiezen

- Apr 11, 2020-

De omvormer is eigenlijk een transformator die de 12V laagspannings-gelijkstroom-energie in de auto omzet in 265V hoogspannings-gelijkstroom-hoogfrequente energie en vervolgens in 220V / 50Hz positieve Xuanbo AC.


Kies voor gewone huishoudens een omvormer voor in het voertuig met een vermogen van minder dan 200W. Omdat de huidige auto voor thuisgebruik een voedingsspanning van 12 V en een uitgangsstroom van ongeveer 20 A heeft, is het maximale uitgangsvermogen van de omvormer dat door een auto wordt toegestaan ​​ongeveer 230 W. De 12V-omvormer kan volledig voldoen aan het dagelijkse stroomverbruik van elektronische producten of apparaten met een laag vermogen.


Voor buitenwerkers bepaalt de aard van hun werk dat het mensen zijn die vaak krachtige elektrische apparaten moeten gebruiken. Het wordt aanbevolen om een ​​omvormer te kopen die rechtstreeks op de batterij kan worden aangesloten. Deze omvormer kan een vermogen van 500 W of meer leveren, genoeg om wat krachtige elektrische apparatuur te leveren, en kan zelfs kleine motoren en sommige softboxen voor fotografie en daglichtpolymerisatie met een vermogen van meer dan 1000 W aandrijven.


Kijk naar de kwaliteit van auto-omvormers, naast het kijken naar het technologische niveau en het merk van deze omvormers. Let bij aanschaf meer op de prestaties van de omvormer, die is geselecteerd op basis van de golfvorm van de omvormer. De outputgolfvormen van de momenteel op de markt zijnde omvormers omvatten voornamelijk zuivere sinusgolf en quasi-sinusgolf. Onder hen is de output van zuivere sinusomvormers duur, maar de prestaties zijn stabiel en betrouwbaar. De kwaliteit van de uitgangsstroom van sommige high-end merkomvormers is zelfs hoger dan ons dagelijkse AC-stroomverbruik. Omvormers zoals quasi-sinusgolven, die tot het blokgolftype behoren met hoge kostenprestaties, kunnen onder de meeste omstandigheden stabiel en betrouwbaar werken en zijn geschikt voor gewone consumenten om te kopen; Kortom, kies uit de outputgolfvorm van de omvormer, het is beter om niet onder de quasi-sinusgolf de outputgolfvorm van de auto-omvormer over het algemeen in de producthandleiding te schrijven!


Ten derde, kijk naar de after-sales van fabrikanten. Over het algemeen hebben de reguliere merken van omvormers verplichtingen na verkoop. Als u een aantal goede servicefabrikanten kiest, zullen ze zich in de toekomst veel zorgen maken.


Ten slotte kan de eigenaar niet vertrouwen op de bovenstaande factoren om te bevestigen welke omvormer meer geschikt is voor zijn auto. Er zijn veel factoren waarmee we rekening moeten houden, zoals verschillende technische parameters van de omvormer, beveiligingsfuncties voor abnormale omstandigheden en outputefficiëntie. Wacht, kortom, de eigenaar moet verschillende factoren in overweging nemen om de juiste omvormer volledig te evalueren!