Hoe te onderscheiden van de kwaliteit van de LED Kerstverlichting 6 zeer belangrijke punten?

- Mar 04, 2018-

LED-lampjes worden geproduceerd, omdat de drempel laag, is dus er zijn veel mensen doen dit project. Maar ervaren mensen nog steeds een manier om te identificeren, formele fabrikanten van LED-verlichting en ledverlichting met de shanzhai (dat wil zeggen alle door handmatig werk geproduceerd in de rental producten) is om te kunnen visueel een snel. Hier is hoe te het identificeren van de kwaliteit van de LED-lampjes op het oog:

1. Kijk naar FPC kwaliteit. Het FPC is verdeeld in twee soorten koper en koper van de kalender. De koper folie toegepast op koperplaat is bol, en het kan worden gezien van de verbinding tussen de FPC en lassen van de disc. Echter het koper is nauw verbonden met het FPC, en op zal zonder verlies van de lassen schijf kan worden gebogen. Als het buigen teveel, de lassen schijf af zal vallen, en te hoog temperatuur zorgt de lassen schijf af te vallen.

2. Kijk naar de soldeer gewrichten. De LED-koplampen, geproduceerd door de normale LED lamp fabrikant zijn vervaardigd door SMT patch en soldeer plakken en reflow solderen proces. Dientengevolge, het soldeer op de LED-lamp is glad en de soldeer flux is niet veel, en het soldeer is vonken van het FPC soldeer aan de LED-elektrode. Echter de soldeer flux van de nep Ledlamp is niet uniform, en het is bedekt met een stip ter dekking van de voet en zullen er verschillende graden van tin tip, die een typisch fenomeen van handmatige lassen.

Kijk naar het pakket. Normale LED verlichting zal worden verpakt met antistatische verpakking en vervolgens verzegeld met antistatische en vocht-proof verpakking. En de geïmiteerde versie van de LED-lampjes wordt opgeslagen door de kosten, geen anti-statische vocht-proof verpakking zak, zorgvuldig kijken naar het uiterlijk ziet de verschijning van het duidelijke etiketten links merken en krassen.

4. Kijk naar de reinheid van ledverlichting. Als de LED-lampjes worden geproduceerd door SMT proces, de oppervlakte reinheid is zeer goed, geen onzuiverheden en vlekken kunnen worden gezien. Maar als gebruik hand lassen productie van LED verlichting, geen kwestie hoe het oppervlak reinigen, blijft met sporen van de vlek schoonmaken en in FPC oppervlak overblijvende flux en tin slakken zal helpen.

5. Kijk naar de lichte kralen. Normale en hoge kwaliteit LED lights fabrikant gebruik lichte parel zal een beter licht kraal, zoals de Verenigde Staten CREE, Duitsland osram samsung van Zuid-Korea, Taiwan wafer, autoriteit van wereldklasse merk lamp kraal, zorgen de hoge helderheid LED-lamp, weinig licht triest, lang service leven. Want dit kan echt het garanderen van de kwaliteit van een product en de versie van de shanzhai van de LED lamp fabrikanten aannemen zal, lage kwaliteit en goedkoop lamp kralen om kosten te besparen.

6. Zie de bijlage. De normale LED-verlichting wordt ingesloten met instructies en een lichte lint-specificatie, en zal ook worden uitgerust met LED-koplampen-connector of de kaarthouder. Er zijn geen dergelijke accessoires in de shanzhai versie van de LED-verlichting, omdat sommige fabrikanten zich er nog steeds in staat om op te slaan.

Hierboven is dongguan licht lampjes LED lights fabrikant productie LED lichten aan de kwaliteit van de 6 elementen moet u niet vergeten dat oh, te voorkomen dat toekomstige met LED-verlichting, niet te weten wanneer kopen, kopen inferieur product, iedereen wil kopen van het product te kopen van goede kwaliteit , en duurzaam, zodat de kwaliteit van de kwaliteit van de producten is zeer belangrijk, vergeet niet de zes elementen is het van belang.