Hoe de kwaliteit van Led Light Bar te identificeren?

- Dec 27, 2017-

1, kijk naar de soldeerverbindingen. Regelmatige LED-lamp met de fabrikant van LED-lichtstrips is het gebruik van SMT-chiptechnologie, met soldeerpasta (Li Feng) en reflow (Li Feng M-serie / S-serie reflow) procesproductie. Daarom zal de LED-lamp met een relatief gladde soldeerverbinding en de hoeveelheid soldeer niet meer booglassen van het FPC-kussen bij de LED-elektrode zijn om zich uit te strekken. De slechte kwaliteit van de LED-lampjes met soldeerverbindingen ongelijke hoeveelheid soldeer, meestal een stip rond de laspoten, er zal een verschillende mate van tinpunt verschijnen, dit is een typisch fenomeen van handmatig lassen. Het bedrijf is gevestigd in:

2, zie FPC-kwaliteit. FPC verdeeld koper en gewalst koper zijn twee soorten neergeslagen koperfolie is uitstekend, kijk naar de verbinding van de FPC en de pad kan worden gezien. Het rollende koper is nauw verbonden met de FPC als geheel, kan worden gebogen zonder enig opvulverschijnsel. Als gebogen over de koperen plaat van de pad zal verschijnen, zal het onderhoud van hoge temperaturen ervoor zorgen dat de pad uit gaat. Het bedrijf is gevestigd in:

3, om de netheid van LED-verlichting met het oppervlak te zien. Als LED-technologie wordt gebruikt om LED-verlichting te produceren, is het oppervlak van de reinheid zeer goed, zie geen onzuiverheden en vlekken. Als de LED-banden van slechte kwaliteit geproduceerd door het soldeersproces echter worden gebruikt, blijven de sporen van vlekken en reinigingsresten op het oppervlak van de FPC achter en worden resten van vloeimiddel en schuim op het FPC-oppervlak achtergehouden . Het bedrijf is gevestigd in:

4, zie de verpakking. Reguliere LED-lampen met antistatische verpakking van spoelbak, meestal 5 meter een rol of 10 meter rol, en vervolgens buiten de anti-statische vochtbestendige zak verzegeld. De cottage-versie van de LED-verlichting met de kostenbesparing, en het gebruik van herstel-reel plaat, en dan geen anti-statische vochtbestendige zakken, lees zorgvuldig de spoel lade kan worden gezien op het uiterlijk van het verwijderen van het label linker sporen en krassen. Het bedrijf is gevestigd in:

5, zie het label. Normale LED-lampen met zakken en rollenhouder hierboven hebben een bedrukt label en geen gedrukt label. Het inferieure label wordt afgedrukt, terwijl de specificaties en parameters niet uniform zijn. Het bedrijf is gevestigd in:

6, zie de bijlage. De reguliere LED-lichtstrip zal vergezeld gaan van instructies voor gebruik en specificaties voor de lichtstrook in de doos, samen met de LED-lichtstripconnector of kaarthouder, en de inferieure LED-lichtlint heeft deze accessoires niet, omdat sommigen immers fabrikanten zijn. kan de provincie redden.