Hoe autoverlichting te onderhouden

- Jun 17, 2020-

car lights

1. Dagelijkse inspectie kan niet worden genegeerd

De kwaliteit van de lichten moet regelmatig worden gecontroleerd om erachter te komen, de gewoonte te ontwikkelen om de lichten voortdurend te controleren, om de status van de lichten op tijd te begrijpen, om ze zo snel mogelijk te behandelen om ongelukken te voorkomen. Het controleren van de lichten is niet zo eenvoudig als kijken naar hen, maar het is noodzakelijk om te controleren of alle lichten goed werken. En controleer of de hoogte van de koplamp moet worden aangepast, de helderheid is niet genoeg, en de richting is niet gecompenseerd.


2.Regelmatige vervanging van bollen vergt aandacht

Veel mensen eigenlijk denken dat de gloeilamp in de auto licht kan voor altijd worden gebruikt. Zolang het nog aan staat, maakt het niet uit. Dit idee is zeer verkeerd. De gloeilampen thuis worden zwak na een lange tijd, en ik weet dat ik nodig heb om de gloeilampen te veranderen. Hetzelfde geldt voor de gloeilampen. De lamp zal donkerder worden na een lange tijd, en de bestraling afstand zal ook korter zijn, dat is een groot veiligheidsrisico voor het rijden 's nachts. Daarom, zodra de lamp is gevonden te zijn gedimd, moet deze worden vervangen en op tijd worden aangepast om de rijveiligheid te garanderen.


3. Schrob de lampenkap ijverig

De truck zal onvermijdelijk produceren veel vuil tijdens het rijden, zoals opspattend water, modder, enz. Hoewel de lampenkap is gemaakt van speciale materialen en heeft een goede afdichting, zal het onvermijdelijk slijten, die niet alleen van invloed op de auto Het lichteffect van de lamp beïnvloedt ook de esthetiek van de auto.


4. Het water moet worden gedroogd na het reinigen van de motorruimte

Het motorcompartiment van de truck moet regelmatig worden gereinigd, maar het motorcompartiment moet na reiniging droog worden gehouden. Anders, tijdens het rijden, als de temperatuur van de motorruimte stijgt, zal het resterende water in de motorruimte van de vrachtwagen verdampen in waterdamp, en de waterdamp zal gemakkelijk in de koplampen van de motorruimte, die het normale gebruik van de lichten zal beïnvloeden.


5.Het lamponderhoud moet tijdig

Het bleek dat het voertuig was bekrast en gestoten, zodat wanneer de lichten werden gebarsten, het niet kon worden gesleept. Ik had geluk, en ik moet naar de reparatiewerkplaats voor reparaties zo spoedig mogelijk. Scheuren in de lichten zal het mogelijk maken lucht in de lichten, waardoor de lichten defect en niet goed functioneren.