Hoe te handhaven van de auto-accu

- Nov 02, 2017-

Parking van het vuur, vergeet om het uitschakelen van de lichten van de auto, dat is een heleboel nieuwe eigenaars gemakkelijk om kleine fouten te maken. Nadat de batterij na een nacht van consumptie, te allen tijde kan niet macht, kan niet beginnen met de auto. In dit geval kunt u proberen het opladen van de batterij als de omstandigheden dit toelaten. Als u nog niet, wellicht de batterij worden vervangen. Probeer niet te gebruiken voor de CD wanneer het voertuig niet is geactiveerd, sigarettenaansteker en andere elektrische apparatuur, het proces ook een scala aan automotive-toestellen gebruiken.


Allermeest naar de eigenaars zijn gewend aan de airconditioning of air conditioning met het voertuig na de start automatisch, die zal leiden tot elke keer dat u zet de schakelaar van de ontsteking voertuig, de airconditioningsysteem zal automatisch starten de werkzaamheden, de resultaat is een direct gevolg van voertuig momentane macht belasting te hoog, lang zal leiden tot schade aan de batterij. De juiste gewoonte moet worden, elke keer dat u bereiken van de bestemming, uitschakelen de A / C knop, laat de klap van de koude wind een paar minuten om ervoor te zorgen dat de interne airconditioningsysteem om te drogen en het fokken van bacteriën te verminderen. En schakel de lucht alvorens over te gaan van het vuur. Na elke auto, dan beginnen met airconditioning.


Als het correcte systeem is gewijzigd om te installeren een high-power geluid, wees dan voorzichtig. , Bij het ontbreken van het geval, de niet-actieve stem te luisteren naar high-power geluid brengt ook een zeer hoge belasting aan de accu.


Start de motor niet meer dan 3 seconden telkens wanneer u de motor start. Als de eerste start mislukt, niet haasten om opnieuw en opnieuw te beginnen. Uit het werkingsprincipe van de auto, de continue start van de motor op dit moment zal zeker leiden tot de batterij over geen kwijting en schade. Het is aanbevolen dat het tijdsinterval meer dan 5 seconden moet.


Over het algemeen dicht bij het einde van de levensduur van de batterij, de eigenaar kan voelen in het besturen, zoals auto parkeren voor een paar dagen geen vuur, in de zomer over airconditioning rijden gevoel van verhoogde auto belasting, auto Shen, verhoogd brandstofverbruik gevonden verhoogd brandstofverbruik aanzienlijk. Eigenaars in de levenscyclus van de batterij voor ongeveer twee en een half jaar, routineonderhoud moet het testen van de batterij, die een preventieve rol kan spelen.Neem contact op met ons

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ:943095271

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com