Hoe de auto te vervangen Led-achterlicht?

- Feb 09, 2018-

Het vervangen van een autolood-achterlicht is geen eenvoudige gebeurtenis, maar het vaardigheidsniveau is niet erg hoog. Ik kan beginnen te veranderen, kan een vergoeding sparen, we leren je hoe je de auto led-achterlichten kunt vervangen.

Schakel eerst uit.

Voor de zekerheid sluit u eerst de voeding af. Omdat, eerst open de kofferbak van de bus bagage, snij de auto uit, zorg ervoor dat de voorkant van de operatie. Om de tijd te laten om de achterlichten te veranderen, moeten we tegelijkertijd de kofferbak schoonmaken.

Ten tweede, verwijder het stofbord aan de achterkant van de autolamp.

Dit is om de achterlichten uit te voeren om de overbodige methode te veranderen, verwijder het stofbord aan de achterkant van de autolamp, handig om het wisselen van achterlicht voort te zetten. Veel lampen zijn op twee manieren op te delen: de elektrische gloeilamp en de lamphouder, de gloeilamp en de lamphouder, we gebruiken de gloeilamp en de lamppositie afzonderlijk.

Ten derde, voer vervanging uit.

Vervang de achterlichten van tevoren om te bevestigen dat de koplampen moeten worden vervangen, stabiliseer de achterkant van de lamp aan de achterkant van de krukas en schroef deze los. Vervang vervolgens de nieuwe koplampen en let op de modellen en kleuren van de koplampen.

Ten vierde, installeer de autolamp en het stofdichte bord.

Na de installatie van het led-achterlicht, is het stofdichte bord geïnstalleerd. Want laten we zeggen, de ontmantelingstaak van achterlichten is eenvoudig, één is dat de werkruimte groter is, de tweede is dat de constructie absoluut eenvoudig is.