Hoe vervang ik de Led achterlichten van auto 's

- Nov 24, 2018-

Het is niet een eenvoudige gebeurtenis wijzigen de led achterlichten van auto's, maar de inhoud van de vaardigheid is niet erg hoog. Kan ik beginnen te veranderen, kunnen u geld besparen, wij onderwijzen u hoe te wijzigen van de achterlichten van de auto heeft geleid.


Eerst, afgesneden van de voeding


Om aan de veilige kant, moet de nettoevoer onderbroken eerste. Omdat eerste opent de bus bagage deksel, afsnijdt, de stroomvoorziening van het voertuig, gegarandeerde voorzijde beschikt niet over de werking van de elektriciteit. Gelijktijdige, opzij om de tijd om te veranderen van de achterlichten, om aan te dringen de bagageruimte.


Ten tweede, het verwijderen van de achterkant van de lamp stof boord


Dit is een geen onnodige manier om te veranderen van de achterlichten, de plaat van de stof aan de achterkant van de lichten van de auto, handig voor het wijzigen van de achterlichten verwijderen. Een heleboel auto lampen zijn onderverdeeld in twee soorten middelen: elektrische lamp lamp houder verlof type lamp houder integraal hele type, wat we gebruiken is elektrische lamp en lamphouder en steun zijn apart type.


Derde, vervanging


Achterlichten om zeker te zijn van de noodzaak ter vervanging van de lichten op voorhand vervangen, om te stabiliseren de lichten achter de crank curl, zal het naar beneden worden gedraaid. Vervang vervolgens de nieuwe lichten, aandacht besteden aan de lichten model en kleur.


Ten vierde, dubbele verlichting installeren en stof bord


Nadat de led achterlichten zijn geïnstalleerd, zijn dust shields geïnstalleerd. Omdat zei, achterlicht ontmanteling taak is relatief eenvoudig, is de grote werkruimte, de andere is absoluut eenvoudig om te bouwen.