Het gebruik van de acculader de accu van de auto te laden

- Nov 02, 2017-

Auto tijdens het rijden, auto generatoren en verwante circuits zal automatisch opladen van de batterij voor het regelmatige gebruik van de auto, het proces van het rijden de batterij kan worden opgeladen, er is geen noodzaak de accu bij te laden.


Vele particuliere auto's gebruiken een lagere frequentie of vaak korte-afstand verkeer, de batterij is niet tijdig genoeg om toe te voegen, wat resulteert in lange auto-accu in de Braziliaanse deelstaat onvoldoende macht, zal er ernstige wanneer de storing kan niet beginnen. Als dat niet tijdige aanvulling, dan is de auto-accu zal spoedig worden gesloopt. Zo het voorgestelde jaarlijkse aantal kilometers van niet meer dan 10.000 kilometer van vrienden, uitgerust met batterij autolader, elke 1-2 maanden te laden de accu eens en vond dat de accuspanning te laag, de tijdige aanvulling.


Gebruik deauto acculaderopladen van de auto wanneer de batterij wordt opgeladen om voorzichtig te zijn, omdat de operatie goed, kan vernietigen de auto circuit of zelfs computer bestuur, waardoor grotere verliezen.


Opladen moet aandacht besteden aan het volgende:


1, kies de lader met uw auto batterij bijpassende. Nu het gebruik van huishoudelijke auto's zijn over het algemeen onderhoudsvrije kopen lood-zuur batterijen, nominale spanning 12V, auto acculader te begrijpen hun auto Batterijtype te gebruiken van de juiste acculader. Op hetzelfde moment, de beste keuze van 10A onder de lader. Huidige punt, gunstiger is voor de bescherming van de batterij opladen.


2, is het aanbevolen om het verwijderen van de batterij, in een goed geventileerde ruimte voor het opladen.


Huishoudelijke auto's zijn gemakkelijk te verwijderen van de batterij, de eigenaar kan opereren hun eigen handen. Sluit alle auto's na de auto, alle vensters, deuren vergrendelen. Open de motorkap, met een kleine moersleutel de batterij negatief schroef los te maken, kunt u de minpool van de verbinding van de minpool accu verwijderen. Gebruik dezelfde methode om te verwijderen van de batterij kathode verbinding. Merk op dat de negatieve verbinding eerst wordt verwijderd en deze vervolgens verwijdert de positieve bedrading.


De batterij volledig is opgeladen, de installatie, eerst aangesloten op de positieve en sluit vervolgens de negatieve. Met een kleine moersleutel te scherpen de accu stapel hoofd bevestiging schroeven, om de juiste kracht, kunnen niet dwingen te veel, anders kan dit leiden tot de schroef van de schuifregelaar.


Bij het verplaatsen van de batterij te zacht, houden het hoofd van de positieve en negatieve stapel batterij, zet niet de batterij ondersteboven.


Opladen van dat de eerste lading van de lader moet worden aangesloten op de accu aangesloten op de positieve en negatieve stapel hoofd, en steek dan de lader 220V stekker in het stopcontact van de stad.


Bij het aansluiten van de accu, moet u aandacht besteden aan de positieve en negatieve bedrading en de accu stapel hoofd overeenkomt met de positieve pool, de negatieve pool naar de negatieve. Voor weigert die geen omgekeerde polariteit bescherming, het omkeren van de schade aan de lader en de batterij.


Het is raadzaam om anti-reverse autolader batterij, of, niet-polaire autolader batterij te kopen.


3, omstandigheden dit toelaten, kunt u ook gratis de accu in de auto, opladen, zorg ervoor dat u de negatieve verbinding verbreken!


4, sterk aanbevolen: de auto batterij opladen tijdens de dag, de eigenaar of de eigenaar van de opdracht met de hand geselecteerd, elke 30 minuten tot een uur eens zien, aanraken van de shell van de batterij, de lader is oververhitting, opladen proces of de geur. Elke afwijking moet onmiddellijk stoppen met laden.


5, de werking proces, te verbieden van vuurwerk.


Neem contact op met ons

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ:943095271

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email:esage_wendy@esageauto.com