Identificatie van LED-lampproducten Kwaliteit

- Jan 01, 2018-

1. De flexibele LED-lampgordel wordt door FPC geassembleerd om de printplaat te assembleren, die kan worden geassembleerd met de strip-LED, zodat de dikte van het product slechts de dikte van één munt is en geen ruimte in beslag neemt; De algemene specificaties zijn 30 cm lang 18 LED, 24 LED en 50 cm lang 15 LED, 24 LED, 30 LED, etc. Er zijn ook 60 cm, 80 cm, enz. Verschillende gebruikers hebben verschillende specificaties. En het kan naar believen worden afgesneden en kan vrijelijk worden uitgebreid zonder enige invloed. De FPC is zacht en kan worden gebogen, gevouwen en opgerold en kan worden verplaatst en telescopisch in drie dimensies worden geplaatst zonder te breken. Geschikt voor onregelmatige plaatsen en weinig gebruik van de ruimte, ook omdat het buigen en opwikkelen mogelijk maakt, geschikt voor elke combinatie van patronen in reclamedecoratie.

2. LED-hardlichtbalken zijn gemaakt van PCB-hardboard voor het assembleren van printplaat, LED voor montage en ook voor montage van rechte LED LED's. Verschillende componenten worden gebruikt als dat nodig is. De voordelen van harde lichtbalken zijn eenvoudig te repareren, eenvoudig te verwerken en te installeren. Het nadeel is dat het niet willekeurig kan worden gebogen, niet geschikt voor onregelmatige plaatsen. Er zijn 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED, 40 LED, etc. Er zijn 18, 24, 36 en 48 verschillende specificaties van de rechte LED, met de voorkant en de zijkant, en de zijgloed is ook de Great Wall-lamp genoemd.

1. De soldeerverbindingen. De LED-lichtbalken geproduceerd door normale LED-lampfabrikanten worden vervaardigd door SMT-patch en soldeerpasta en reflow-soldeerproces. Daarom zijn de soldeervlekken op de LED-lichtbalken vloeiend en het soldeer is niet veel, en de soldeerpunten vonkelen van het FPC-soldeersel naar de LED-elektrode. De lasplek van de Shanzhai LED-lamp is echter ongelijk en het soldeer is meer dan één plek om de voet te bedekken. Tegelijkertijd zijn er verschillende gradaties van tinpunt, wat een typisch fenomeen is van handmatig lassen.

2. Kijk naar de FPC-kwaliteit. De FPC is verdeeld in koper en berekent koper. De koperfolie die wordt aangebracht op de koperen plaat is convex, en de nadere blik is te zien aan de verbinding van de lasschijf en de FPC. Het koper is echter nauw verbonden met FPC, dat zonder de lasschijf kan worden gebogen. Als u te veel buigt, komt het uit de soldeerplaat en veroorzaakt een te hoge temperatuur het soldeer.

3. Kijk naar de oppervlakteruwheid van led-verlichting. Als de LED-lamp wordt geproduceerd door het SMT-proces, is het oppervlak erg schoon en ziet het geen onzuiverheden en vlekken. Maar als gebruik hand solderen proces van shanzhai artikel LED-lampjes, maakt niet uit hoe de oppervlaktereiniging, zal blijven met sporen van de vlek en reiniging, en zal helpen in FPC oppervlak resterende flux en tinslakken.

4. Kijk naar de verpakking. De normale LED-lamp zal worden verpakt in een antistatische spoel, gewoonlijk 5 meter of 10 meter, en vervolgens wordt de antistatische, bewijsbare verpakkingszak gebruikt om deze te verzegelen. De Shanzhai artikel LED-lampjes zullen vanwege kostenbesparingen en gerecyclede spoelplaat gebruiken, dan zijn er geen antistatische vochtbestendige verpakkingstassen, zie spoelplaat kan het uiterlijk zien met een duidelijk label en sporen bij het snijden.

5. Zie het etiket. De standaard LED-lamp-verpakkingszak en -rolhouder hebben een bedrukt label en geen gedrukt label. Het etiket van de Shanzhai-editie is gedrukt en de specificaties en parameters zijn niet uniform.

6. Zie de bijlage. Normale LED-lampjes bevatten instructies en lampspecificaties in de verpakking en worden ook uitgerust met LED-lichtbalkconnector of kaarthouder. De nep-LED-lichtbalken hebben dergelijke accessoires niet in de doos, omdat sommige fabrikanten nog steeds kunnen besparen