In de toekomst zal de mainstream van de Automotive Lighting-markt LED-autolampen zijn.

- Jan 19, 2018-

Nu een snelle manier van leven, werken - werken - werken - werken, vermoedelijk elke kantoormedewerker, weer thuis na het werk, het eerste ding is om alle dingen met betrekking tot "elektrisch" woord te openen: TV, computer, elektrisch licht ... Het is gemakkelijk voor u om te ontspannen, maar kunt u weten dat wanneer u op weg bent naar huis, u kunt ontspannen door in uw auto te rijden? Brengt de auto je vreugde, gemak en geef je om je auto? Verander in heldere ogen voor de auto ...

Met de ontwikkeling en evolutie van LED-technologie wordt de toepassing ervan in de automobielsector steeds wijdverspreider. Toch LED-bedrijven in drie toepassingen, zoals lamp, achterlichtbron, verlichting op de markt is in een fase van ontwikkeling, certificering, heeft een periode nodig die de bijdrage aan deze groei van de industrie niet groot is, maar als de industrialisatie van snelheid, LED-gigant volgende jaar in de lamp, achtergrondlichtbron, verlichting en andere drie gebieden hebben een groot aantal toepassingen.

Voor de ontwikkeling van de markt van LED-auto-lamp, de Verenigde Staten, Japan, Europa, gebruikt een deel van de premium auto al enige LED-verlichting, met de ontwikkeling van de Chinese economie, auto- en motorindustrie in de snelle vooruitgang van de afgelopen jaren, de de vraag naar producten voor auto-lampen en motorlampen zal stijgen. Hoewel een paar jaar geleden de markt voor LED-lampen langzaam uitbreidde, zal er naar verwachting in twee jaar een snelle ontwikkeling zijn, en in elke auto in de eerste groep na een combinatielamp, wordt verwacht dat de lamp 1 ~ 2 lampen heeft (zoals na het maken van lichten, lichten) na gebruik van de LED-lichtbron. LED wordt de vierde generatie auto-lichtbron genoemd en LED-lampen hebben de voordelen van een goede kwaliteit en hoogwaardige gloeilamp, behalve de hoge beschikbare invoer.

Met de stijging van de olieprijs op 1 september heeft de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen veel aandacht getrokken. Daarom zijn energiebesparing en milieubescherming de belangrijkste onderwerpen waar mensen nauwlettend op letten. LED is gemarkeerd het enorme voordeel in energiebesparing, geloven dat mensen vaak richten op de audi nieuwe modellen kunnen weten, de afgelopen jaren voortdurend zijn wijdverspreide gebruik op de remlicht LED (lichtgevende diode, is een blik transformeren elektrische energie rechtstreeks in lichtenergie van halfgeleiderkristalverbindingen, galliumarsenide en galliumfosfide is het basismateriaal.) In de koplampen van de auto, vergeleken met de traditionele gloeilamp, is de LED-lamp niet alleen sterk verlicht, maar ook weinig energieconsumerend. In dezelfde verlichtingsomstandigheden is de vraag naar hoogvermogen-lichtdioden de helft van de halogeenlamp. De technologie heeft nog steeds een enorm ontwikkelingspotentieel, hoewel de leds nog niet voldoen aan de energie-efficiëntie van xenon-koplampen.

De auto-LED-lamp is onderverdeeld in twee categorieën: decoratie- en functie-lamp.

De decoratie-lamp wordt gebruikt in zowel interne als externe verfraaiing van de locomotief en wordt gebruikt om de transformatie van de vijf kleuren te realiseren. De functie-ledlamp is het meest geschikt voor de achtergrondverlichting van het digitale instrumentenpaneel, voorste en achterste richtingaanwijzer, remcontrolelampje, ganglicht, achteruitrijlicht, mistlamp en leeslamp. De gebruikseis van LED is vergelijkbaar met die van veel gebruikte LED, maar deze moet hoog zijn in Angle, kleurverschil, helderheid, spanningsdispersie, lichtstoring, warmtedissipatie, anti-violet en betrouwbaarheid.

In feite heeft LED-lamptechnologie niet alleen een zogenaamd "vaas" -versieringseffect, de LED zal groeien met de levensduur en zijn energiebesparende eigenschappen, de ontwikkelingsrichting van de verlichting van de toekomst.