Installatie methode van LED Strip Lights

- Nov 20, 2017-

1, indoor installatie: LED-verlichting voor indoor decoratie, vanwege het niet hoeven ondergaan van de installatie is zeer eenvoudig, dus blootgesteld aan wind en regen. De LED-lamp Guanghong elektronische productiezone als een voorbeeld, achter elke LED-lamp riem zijn aangebracht met zelfklevende 3M dubbelzijdige kleefband, de installatie kan direct van het oppervlak van de 3M dubbelzijdige zelfklevende stickers, en vervolgens de lamp strip is gefixeerd op de installatieplaats, handpers plat is goed. Zoals voor sommige plaatsen moeten hoek of lang, hoe te doen? Zeer eenvoudige, LED-lampband bestaat uit 3 LED's als een reeks parallelle circuitstructuren, waarbij elke 3 LED's afzonderlijk kunnen worden gesneden.

2, buiten installatie: buiten installatie zal worden onderworpen aan wind en regen, als het gebruik van 3M lijm vast, een lange tijd zal 3M kleverigheid verminderd veroorzaken, resulterend in LED-licht band uit, dus buiten installatie vaak gebruik van kaartsleuf vaste manier. Waar de afschuiving en verbinding vereist zijn, is de methode hetzelfde als de binneninstallatie, maar hoeft deze alleen te worden voorzien van waterdichte lijm om het waterdichte effect van het verbindingspunt te consolideren.

3, power connection-methode: LED-lamp riemspanning is DC 12V, dus nodig om schakelende voeding te gebruiken, voeding afhankelijk van de grootte van de LED-lamp riem en aansluitlengte te bepalen. Als u niet elke LED-lamp met een vermogen om te regelen wilt nemen, kan de stroomvoorziening een relatief groot vermogen kopen voor de totale stroomtoevoer en vervolgens alle LED-lampjes met alle ingangsstroom parallel schakelen (draadformaat is niet voldoende, kan ook uitbreiden) verenigd door de totale stroomschakelaar. Dit voordeel kan gecentraliseerde controle, ongelegen plaats is niet in staat om een ​​enkele LED-lamp band verlichting effect en schakelaar controle te bereiken, welke specifieke manier kan worden gemeten door hun eigen.

4, controller-aansluiting: LED marquee belt en RGB-lantaarn met alle noodzaak om de controller te gebruiken om wisselend effect te bereiken, terwijl de controle-afstand van elke controller is niet hetzelfde, in het algemeen, eenvoudige controller voor 10 controle afstand tot 15 meter, afstandscontrole afstandsbediening is 15 tot 20 meter, de langste kan worden gecontroleerd tot een afstand van 30 meter. Als de lengte van de LED-band langer is en de controller de lange band niet kan besturen, is de vermogensversterker nodig.

5, let op de LED-lamp riem verbinding afstand: Over het algemeen, 3528 serie LED-lamp riem, de verbindingsafstand is de langste 20 meter, 5050 serie LED-lamp riem, de langste verbindingsafstand is 15 meter. Als de verbindingsafstand wordt overschreden, is de LED-lichtband gemakkelijk te verwarmen en zal de levensduur van de LED-lampgordel worden beïnvloed tijdens het gebruik. Daarom moet de installatie in overeenstemming zijn met de eisen van de installatie van fabrikanten, mag de LED-verlichting niet laten met overbelasting werking.