Installatie van LED-koplampen.

- Feb 09, 2018-

Met de voortdurende ontwikkeling van de economie is ook de levensstandaard van mensen aanzienlijk verbeterd. De privé-auto's die in het huis worden gebruikt zijn duizenden huishoudens binnengegaan en het gebruik van led-verlichting is steeds uitgebreider geworden. Momenteel is het gebruik van led-verlichting een van de meest elementaire voorwaarden voor alle personenauto's en een van de meest gebruikte producten. Dus waar moeten we op letten bij het gebruik van led-verlichting? Vervolgens geven we u een korte inleiding over het gebruik van led-lampen voor uw referentie!

1. Breng tijdens het installeren voorzichtig de elektrostatische ring aan om de handeling te installeren. Let tegelijkertijd op de positieve en negatieve stroomvoorziening van de koplampen.

2, in het algemeen, de led koplamp link afstand kan niet voorbij de voorgeschreven afstand, dit is omdat het gemakkelijk te koorts is, led-verlichting riem afstand te kort is zal oververhitten schade, die de levensduur van led-verlichting beïnvloedt.

3. Het aantal lamprupsen met elke meter LED-koplampen moet overeenkomstig de vereisten worden geïnstalleerd, zodat de weerstandswaarde van de stroombegrenzende weerstand niet zal worden verhoogd om het fenomeen van grondstofverspilling te vermijden.

4. Als het geen 220V is, gebruik dan geen AC220V om de lamp aan te steken.

5. De installatie moet worden geïnstalleerd volgens de vereisten van de fabrikant en de LED-lamp mag niet over de belasting worden gedragen.

We voldoen aan een breed scala van consumenten met stabiele kwaliteit en nieuwe producten. Op het beheer van altijd houden aan het gehumaniseerd beheer, verander het leven, express en kleurrijk leven, complete leven doorbraak beste kans, Danyang Hao Ming lamp fabriek om producten en diensten te leveren, zal je tevreden stellen.