Introductie van structuur en werkingsprincipe van LED-verlichtingslamp.

- Feb 09, 2018-

LED-verlichting is in de nabije toekomst snel ontwikkeld. LED wordt algemeen erkend als een schone bron van groen en bescherming van het milieu. LED-lichtbron heeft een lange levensduur, energiebesparende energiebesparing, eenvoudige en handige toepassing en een laag gebruik, dus het is in LED-zaklamp, LED-lamp en draagbare verlichting faciliteit. De structuur en het werkingsprincipe van LED-verlichting zijn als volgt.

LED is hoofdzakelijk LED-lichtemitterende diode, die een solid-state halfgeleiderapparaat is dat direct in licht kan worden omgezet. Het hart van de LED is een halfgeleiderwafer, waarvan een uiteinde is bevestigd aan een beugel, het ene uiteinde is negatief, het andere uiteinde is verbonden met de positieve elektrode van de voeding en de hele wafer is ingekapseld door epoxyhars. Halfgeleiderchip bestaat uit drie delen, één deel is een p-type halfgeleider, gedomineerd door gaten erin, het andere uiteinde is een n-type halfgeleider, voornamelijk elektronica, hier in het midden meestal één tot vijf cycli van quantumput. Wanneer een stroom door een draad naar de chip stroomt, zullen elektronen en gaten in de kwantumbron komen, goed in de recombinatie van elektron en gat, en vervolgens worden uitgegeven in de vorm van fotonenergie, dit is het principe van LED.

LED-lichtbron, belangrijke technische doorbraak was toen ultrafijne graan LED-encapsulatie speciale permutatie en een combinatie van technologie, op hetzelfde moment, met behulp van LED pn junction diode gelijkrichter, kenmerken en halfgeleiderprocessen waarin een zeer belangrijke rol speelt. De wisselstroom-LED is geïntegreerd in een hoopje kleine korrel door het halfgeleiderproces, gebruikmakend van een gestapeld matrix-rangschikkingsproces en het toevoegen van brugschakeling aan chipontwerp, zodat wisselstroom dubbele geleiding en luminescentie kan realiseren.

Danyang hao Ming autolamp fabriek produceert voornamelijk alle soorten LED-achterlicht, licht kaart achterlicht, micro-kaart achterlicht en achterlicht met ijzeren net. Het bedrijf beschikt over geavanceerde productieapparatuur, stabiele productkwaliteit en vertrouwd door klanten in binnen- en buitenland. Onze producten worden op grote schaal verkocht in Zuidoost-Azië, Europa, Amerika, Australië, het Midden-Oosten en andere landen en regio's. Oprecht oprechte binnenlandse en buitenlandse klanten oprechte samenwerking, gemeenschappelijke ontwikkeling, wederzijds voordeel en vooruitgang!