Is de auto mistlamp nuttig?

- Jul 20, 2017-

Mistlampen zijn verdeeld in mistlampen en mistlampen, GB zijn geen verplichte installatievereisten, zo veel auto's om te vereenvoudigen, kostenbesparingen, mistlampen niet installeren.


Bij weerzicht met weinig zicht, vertrouwen de mistlampen achter op het sterke rode licht en waarschuwen anderen. We kunnen de observatie waarnemen, aan de achterkant van het voertuig om de lichte remlichten en mistlampen te zien, zien dat de mistlampen helder of zelfs blinkend zijn.


Mistlampen vooraan, de eerste mistlampen hebben absoluut de rol van verlichting, de installatieverlichting voor de mistlamp is laag, de eisen van de hoge helderheid, het licht kan worden gemaakt om de balk te maken en het licht van de helder kan niet helder zijn Voor de auto gebied. Tegelijkertijd hebben de mistlampregels het mistlicht breed nodig, dat wil zeggen de linker voor- en rechtervoorzijde van de auto verlichten, het is de bedoeling om de grondtekens te zien, laat u deze borden naar voren. Tegelijkertijd dragen steeds meer mistlampen de stuurfunctie, dwz de open mistlampen openen, de blinde vlek verlichten, wat de rol van verlichting is.


Vervolgens over het waarschuwingseffect van de mistlampen. In het mistweer, in de buurt van licht door de wettelijke vereisten, spelen het uitgestraalde licht in de grond, kan het tegenovergestelde van de rol van de auto niet opvangen; En hoogstraal het? In feite kan hooglicht nooit de rol van mist waarschuwing voor anderen spelen, maar vanwege de hoge bundel in de verticale richting van de belichtingshoek, veel licht naar de lucht, de montageplaats is hoog, mist open hoogstraal, Sterke lichte slag Mist op de richting van het voertuig in de richting van de vorming van een laag lichtgordijn, waardoor de bestuurder de visie beïnvloedt, zodat de mist meestal de hooglicht niet openstelt; En het voorste mistlicht als het licht de lijn afsnijdt is niet zo helder als het licht dat het kan. Er is veel licht aan de andere kant van de auto en voetgangers, een waarschuwingsrol spelen, maar niet te veel licht om De lucht, in combinatie met zijn eigen lage installatiepositie, komt er niet overeen met de impact van hoge lichtvisieproblemen.