LED koplampen auto verlichting de sterkste

- Jul 20, 2017-

Voor de meeste vrienden zoals de auto zijn de lichten een heel interessant onderwerp. Of het nu gaat om hun eigen auto 'kaarslicht' of iedereen die op de weg schreeuwt 'high light dog' of die honderden meter verderop de identiteit van de high-end modellen kunnen identificeren, de koplampen zijn altijd de meest Op de voorkant Aantrekkelijk deel. Deze waarheid door de "Duitse Trojka" jaren van de praktijk is al lang in ons hart geïmplanteerd. En voor het Chinese merk is het nu een kleine staplopende fase. Het ontwerp van de grote vooruitgang, vanzelfsprekend is er een heleboel schitterend koplampontwerp, zoals het aanstaande Wild Horse T80, wordt het binnenkort de eerste full-size LED koplampen van Chinese merken SUV.

Xenon koplampen als een overgangsproduct, het nadeel is echter ook heel duidelijk: startvertraging, begin het moment waarop de impact van de huidige problemen is geplaagd. Tegelijkertijd zijn xenon koplampen in het regen- en mistweerstand-penetratie-effect niet ideaal, vooral mistig weer, de bestuurders ogen zijn in wezen een enorme uitstraling van wit.

Met de ontwikkeling van industriële technologie is LED-verlichting geleidelijk de toekomstige trend geworden, en nu op het gebied van thuisverlichting, is de LED-verlichting gewoonlijk geworden, de reden is heel simpel, LED-lichtbron met een kleinere kracht in ruil voor een betere Helderheid, betere lichtgevende effecten, terwijl het energieverbruik vermindert en langer leven, het kan meer dan een keer worden gezegd.

Op het gebied van automotive verlichting zijn LED-koplampen ook 'high-end' producten, meer gebruikelijk in sommige luxe merkmodellen, meestal minder dan 200.000 auto's met LED koplampen, ook al is het in principe de top met Modellen worden uitgerust en niet Alle LED-koplampen worden alleen gebruikt om de lage lichtbron voor de LED-lichtbron te vervangen. En als je naar beneden kijkt, in het 150.000 yuan bereik, dan is bijna een voertuig met de koplampen van de LED niet het hoge belastingtarief van geïmporteerde auto's, omdat het niet nodig is te zeggen en of het een joint venture-model of de configuratie is Om de Chinese merkmodellen te winnen, is het moeilijk om een kom te vinden. Maar deze keer heeft Mustang T80 de situatie gebroken.

Daarnaast is het ontwerp ook een van de voordelen van LED koplampen: Als hoofdstuk van hun werk en kenmerken kunnen LED koplampen in een zeer mooie vorm worden gemaakt, zich losmaken van een enkel ontwerp en eentonige lichteffecten. De traditionele halogeen koplampen en xenon koplampen, door hun eigen beperkingen, zijn decoratief effect veel minder dan LED koplampen.

Nu meer en meer auto merken begonnen met het maken van een artikel in de koplampen, meer en meer nieuwe auto's begonnen met gebruik van LED koplampen groep, hebben de grote fabrikanten ook geïntroduceerd met LED koplampen van nieuwe modellen, LED lichtbron op het gebied van auto verlichting doorgaan verspreiden.

Maar in de reeks van 10 miljoen SUV-modellen zal de Mustang T80 uitgerust zijn met alle LED-koplampen, of ik zal me verrast. Om te weten dat op dit niveau, zijn de hele LED lichten uiterst zeldzaam. Of het nu God Car Hover H6 is, of op de prijs en configuratie om de Po Chun 560 te winnen, zijn niet uitgerust met LED koplampen. En tegenwoordig is de populaire Roewe RX5 alleen de LED koplampen als optionele configuratie voor het model per kleur, en alleen de topmodellen zijn uitgerust met LED koplampen. Mustang T80 dus de hele lijn van standaard oefening of de eerste keer terug.