LED speelt een beslissende rol in de toekomst van de automotive verlichting

- Oct 30, 2017-

Op dit moment, LED-automaat verlichting applicatie markt verkoop, ongeveer 10% jaarlijkse groei, maar het aandeel van de binnenlandse LED auto verlichting is niet hoog. LED gebruik van relatief grote modellen geconcentreerd in de high-end auto bedrijven, en deze auto bedrijven zijn over het algemeen beperkt tot het LED merk, de binnenlandse LED-bedrijf is moeilijker om zijn supply chain in te voeren. Daarnaast kunnen binnenlandse LED- en internationale bekende merken vergeleken met de levensduur en de scheiding van de homogeniteit meer problemen hebben, tegelijkertijd de automotive verlichtingsmarkt zelf, strikt toezicht, de drempel is relatief hoog, de auto als luxe consument goederen, verkoop achter Op de een-tegen-een klanten, zullen eventuele kwaliteitsproblemen klachten veroorzaken, de binnenlandse LED heeft geen kans om door deze markt op lange termijn grote ervaring te gaan, het is moeilijk om de LED-standaarden van de auto te behalen. Automotive verlichting is een zeer professioneel gebied om LED-auto's te verlichten, of het nu gaat om een ​​auto-verlichting of een LED-bedrijf, het is moeilijk om alleen te gaan, de noodzaak voor automotive verlichting en LED-bedrijven om volledig te communiceren, vooral in de LED auto voor de ontwikkeling van licht.

Volgens de statistieken heeft China de mogelijkheid om auto's te kopen voor de 20 miljoen huishoudens. China kan wereldwijd de derde grootste auto markt worden, die goed voor 6% van het wereldwijde aandeel vertegenwoordigt, de tweede alleen voor de Verenigde Staten en Japan. In 2025 zal de omvang van de automarkt in China de huidige afmeting van de Amerikaanse automobielmarkt bereiken. China is vandaag de snelst groeiende autoverkoop in de wereld geworden. Volgens de China Automobile Industry Association statistieken, in 2009 de binnenlandse verkoop van lichten om meer dan 15 miljard yuan te bereiken, waarvan het aandeel van de LED verlichting goed voor het aandeel van de markt verhoogde jaar na jaar naar Shanghai Shinsuo lichten, bijvoorbeeld, 2009 LED lichten verkoop goed voor alle auto's Lamp verkopen van 11,7%, wordt verwacht in 2011 LED lamp verkoop stond voor het aandeel van de lamp zal meer dan 15% bereiken, en in 2015 LED LED lichten verkoop goed voor het aandeel van alle verkoop van lichten zal meer dan 30% bereiken.

Op dit moment zijn LED-lichten en traditionele verlichtingsprijzen nogal verschillend, zoals een high-end auto, gloeiende combinatie van licht na 120 yuan / sets, en LED-combinatie van achterlichten is nodig 210 yuan / sets. Dus de LED-prijzen daalden scherp, het oplopen van lichtgevendheid en de koelingstechnologie groeit, is de toekomstige ontwikkeling van LED-automotive verlichting de belangrijkste focus van het punt. Hoewel er nog een aantal problemen kunnen worden opgelost, maar LED-klein formaat, weerstand tegen trillingen, energiebesparing, lang leven en andere voordelen, terwijl ontwerpers een ruimere ontwerpruimte geven, zijn dit de LED in de auto binnen en buiten de applicatie te verhogen van de elementen. Met de voortdurende verbetering van producttechnologie blijven de productcategorieën verder uitbreiden, de toekomst van de auto zal veilig zijn, intelligente richting.


Neem contact met ons op

Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ: 943095271

WeChat: 15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

Email: esage_wendy@esageauto.com