LED Strip Light Indeling

- Dec 27, 2017-

LED-verlichting met LED verwijst naar de montage in de strip FPC (FPC) of PCB hard, vanwege de vorm van het product als bandnaam. De LED-lichtband is ook verdeeld in twee soorten flexibele LED-lichtriem en LED-harde lichtstrip. Het verschil is als volgt:

1, de flexibele LED-lamp riem is gemaakt met behulp van FPC om printplaten te monteren en geassembleerd met patch-LED. De dikte van het product is slechts de dikte van een muntstuk en neemt de ruimte niet in beslag. De algemene specificatie heeft 30 cm lengte, 18 LED, 24 LED, 50 cm lengte 15 LED, 24 LED, 30 LED, etc. Er zijn ook 60 cm, 80 cm, enzovoort. Verschillende gebruikers hebben verschillende specificaties. Het kan naar believen worden afgesneden en kan zonder invloed worden uitgebreid naar wens. De FPC is zacht en kan willekeurig worden gebogen, gevouwen en gewikkeld. Het kan vrij bewegen in een driedimensionale ruimte en kan niet worden verbroken. Het is geschikt voor gebruik op onregelmatige plaatsen en nauwe ruimtes, en kan willekeurig worden gebogen en gekronkeld, zodat het geschikt is voor willekeurige combinaties van ontwerpen in reclamedecoratie.

2, LED-lichtbalk is pcb hard om montage printplaat te doen, LED SMD LED-montage nuttig, maar ook handig in lijn LED-montage, zoals vereist door verschillende componenten en verschillende. Het voordeel van de hard light bar is dat deze eenvoudig te repareren is en dat de verwerking en installatie handig zijn. Het nadeel is dat het niet willekeurig kan worden gebogen en niet geschikt is voor de onregelmatige plaats. De harde lampstrip is gemaakt van patch-LED met 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED en 40 LED enzovoort. Er zijn 18 specificaties, 24, 36, 48 enzovoort met verschillende specificaties, met positieve, zij- en zijlichten, ook wel bekend als de Great Wall-lampen.