Led Verkeerslichten Vergeleken Met De Voordelen Van Traditioneel Vervoer

- Jul 20, 2017-

LED na een aantal decennia van technologische ontwikkeling, is de lichtgevendheid ervan sterk verbeterd. Vanwege het monochromatische goede, smalle spectrum, hoeft u niet direct te filteren om gekleurd zichtbaar licht te sturen, en met rode, gele, groene en andere kleuren van LED-commercialisatie met hoge helderheid, heeft de geleidelijk geleverde traditionele gloeilamp als verkeerssignaal vervangen. Vergeleken met gloeilampen, hebben geleidende verkeerslichten het voordeel van een laag energieverbruik, een lang leven en kan de helderheid sterk verbeteren, als de ideale verkeerslichten verkeerslichten.

1.LED lichtbron in het energie voordeel is heel duidelijk, een van de belangrijke kenmerken is het lage energieverbruik, wat de toepassing van de lamp is zeer zinvol. LED verkeerslichten worden bijna 100% van de LED excitatie energie zichtbaar licht, in vergelijking met 80% gloeilampen worden warmteverlies, wordt slechts 20% zichtbaar licht.

2.LED verkeerslichten in continu licht, regen, stof en andere zware weersomstandigheden, kunnen nog steeds een goede zichtbaarheid en prestatie-indicatoren behouden. LED-licht wordt afgegeven door het monochromatische licht en hoeft daarom geen kleurenfilm te gebruiken om rode, gele, groene signaalkleur te produceren; LED-licht heeft een richting, en een bepaalde divergentiehoek, die de traditionele lichten die in de asferische spiegel worden gebruikt, kunnen verlaten. LED Deze functie om de traditionele signaallichten op te lossen bestaat uit fantoom (algemeen bekend als valse weergave) en kleurverkleuringsprobleem, het verbeteren van de licht-effici├źntie.

3. Halogeenlampen en andere LED verkeerslichten zijn minder dan de responstijd, waardoor het voorkomen van ongevallen wordt verminderd.

4.LED komt direct van de elektrische energie in de lichtbron, wat resulteert in zeer lage warmte, bijna geen warmte. LED verkeerslichten koelen van het oppervlak om te vermijden onderhoudspersoneel brandwonden, en kan een langer leven.

5. Lamp werkomgeving is relatief arm, koud en warm, zon en regen, en dus de betrouwbaarheid van de hogere eisen van de lamp. Algemene lichten met gloeilamp gemiddelde levensduur is 1000h, lage druk halogeenlamp gemiddelde levensverwachting is 2000h, wat resulteert in hoge onderhoudskosten. LED verkeerslichten hebben geen schade aan het filament veroorzaakt, terwijl er geen glasbreuk probleem is.

Aangezien de verkeerslichten in het stadsverkeer in de belangrijke rol van elk jaar een groot aantal verkeerslichten moeten worden bijgewerkt, en dan leiden tot een relatief grote markt, zijn de hoge winsten immers ook bevorderlijk voor de ontwikkeling van LED-productie en ontwerpbedrijf, voor de hele LED-industrie, zal ook een goede stimulatie produceren.