Led Traffic Signal Classification

- Jul 20, 2017-

Led verlichting door de cirkelvormige rode, gele, groene drie-kleuren lichten en pijlen patroon, met de tijd om de weg te veranderen, de verdeling van het verkeer in verschillende richtingen van de weg; of door alleen de rode en groene kleur van de cirkelvormige lichten om het eenrichtingsverkeer te controleren. Meestal op de vork of de implementatie van eenrichtingsrotatie op de weg.

Led verlichting volgens de bedieningsmodus is verdeeld in: timing lichten verkeerssensor lichten verkeersverstelling lichten voetgangers toegewijde lichten met verkeerslicht lichten te gebruiken met "staande voetgangers" en "voetgangers" patroon vierkant rood, groene tweekleurige lichten, controle voetgangers het oversteken van de straat, aan de vork of in het midden van de weg.

Tijd verkeerslichten voetgangerslichten speciale verkeerslichten, waaronder: lane controle signaal lijn met een vork en pijl patroon vierkant rood, groene tweekleurige lichten, het recht om de verdeling van rijstroken te gebruiken, gelegen in het midden van de weg of tolstation . Multi-fase kruising vier lichten wanneer de lichten (in de T-vormige en Y-vormige kruising en verbieden de linker draai, verbieden de rechter draai, verbieden toegang tot het kruispunt, zal het voertuig linksaf beperken). Multi-fase kruising vijf licht wanneer de lichten (drie-weg naar de vierweg kruispunten, rood, geel, draai links groene pijlen, groene pijlen voor rechts, draai rechts groene pijltjes en andere vijf lichten om het voertuig te stoppen Stop, Naast het signaallicht, zet de linkse draaitijd op rood licht, draai de linker groene pijl om het voertuig naar links te laten draaien.

Het spoorwegverkeerssignaal gaat vergezeld van een circulair dubbel rood licht, dat voetgangers verbiedt om de spoorweg over te steken en is voor de spoorwegovergang gelegen. Voetgangers kruisen het signaal naar de zijkant van de cirkelvormige dubbele knipperende gele lichten, waarschuwing dicht bij het voertuig moet vertragen, als voetgangers moeten worden geschorst voor voetgangers prioriteit over de straat, gelegen in de zebra voetgangers over de weg markering voor de lijn. Speciaal flitsignaal naar een enkele spiegel van de flits rode of gele lichten, waarschuwing in de buurt van het voertuig voordat de wegomstandigheden worden geschorst of langzaam vertragen, en dan afhankelijk van de weg om de lijn in te stellen, aan de vork of gevaarlijk wegen sectie.