Nacht rijden in en uit de smalle Junction of Alley Opmerking

- Sep 12, 2017-

Voor de bestuurder, het is zeer belangrijk is het om licht te gebruiken tijdens het rijden 's nachts, en de verlichting van andere voertuigen kan worden gebruikt om te helpen de veilig rijden.


Als het licht fluctueert, het wegdek is ongelijk: het is ook mogelijk om de vlakheid van de voorste stoep door te draaien op en neer het voertuig licht op het voertuig. U kunt ook het licht weerkaatst door de voorzijde van het voertuig om te zien of er een defect in het koplicht is.


'S avonds rijden met het voertuig voor het effectief gebruik van de andere voertuigen van het licht, kunt u het verbeteren van de bestuurder van de mogelijkheid om te beoordelen, om te voorkomen dat verkeersongevallen.


Zie de schaduw knippert om anti-voetganger: als de verlichting in de schaduw het opvlammen, die aangeeft dat de auto vóór de voetganger of fietser, en de afstand is gesloten. Om te voorkomen dat de plotselinge opkomst van voetgangers moet worden vertraagd neer van tevoren, voel me niet gelukkig om ongelukken te voorkomen.


Er is geen hek om te vertragen van de lijn: een heleboel gemengd lane geen centrale hek, het geval van het wachten voor het voertuig wachten en de auto lane stroom, vindt u het licht op het voertuig is uniform en regelmatig. Op dit punt, is voetgangers rush aan de overkant, de bestuurder vaak te wijten aan het licht op het voertuig en de blinde vlekken. Het stuurprogramma moet aandacht besteden aan vertragen door, wanneer de lichten van de auto vóór de verandering dat iemand vóór de auto verplaatst.


Uit de eerste koplichten van alley: stedelijke wegen naast ruime wegen, er zijn smalle steegje en steek de kruising. Vaak voertuigen of voetgangers komen plotseling uit het steegje, als het stuurprogramma niet kan worden gevonden in de tijd te nemen maatregelen naar voren gebogen aan gevaar. Als u dat de monding van het voertuig uit het licht kan ongelukken voorkomen observeren kunt.


Als de lichten licht zijn, de hoogte is laag voor de auto, het licht is donker, het standpunt is hoog en de hoogte van het licht is hoog. Grote auto. Op dit moment moet de bestuurder vertragen, fluiten, afwisselend gebruik tot op heden in de buurt van het licht aan elkaar herinneren.


Nacht rijden de hoofdweg naar het kijken van de lichten: ter verbetering van de capaciteit van de weg, de stad gebouwd een heleboel wegen met de hoofdweg. 'S nachts te rijden naar de hoofdweg in de afslag, aandacht besteden aan observeren of de import en de export verlichting. Als er een voertuig te rijden vanaf de hoofdweg of van de ondersteunende weg in. Omdat de sector verkeer ontwerp van de import en export van de richting en de belangrijkste, ondersteunende weg richting is een bepaalde hoek, het normaal besturen van de lichten van het voertuig kan niet worden direct, alleen in het belangrijkste, ondersteunende wegvoertuig lichten kunnen direct worden gevonden in andere voertuigen.


Regen en mist, slecht zicht bij nacht rijvaardigheid:

Regen en mist dagen is niet correct om te openen de lichten, zowel de voorkant van het voertuig, maar ook vanwege de lage zichtbaarheid, veroorzaakt door problemen van de lijn van het zicht, andere drijvende voertuigen moeite niet kunnen zien. Wanneer de regenbui weer, op minder dan 100 meter zichtbaarheid, wordt aanbevolen dat de bestuurder te openen van de dubbele flitser. Vooral op de snelweg, dit kan effectief prompt de omliggende voertuigen te observeren van hun eigen besturen van het voertuig en betalen aandacht aan de afstand, maar ook kunnen effectief voorkomen de regenbui is opgetreden de achterwaartse ongeval. Regen en mist weer op hetzelfde moment te openen van de anti-mistlichten, grote vrachtwagens moeten ook de Toon lichten openen.


Contactpersoon: Hao, Ouyang

QQ:943095271

WeChat:15345886533

WhatsApp: +86 15345886533

Mobiele telefoon: +86 15345886533

E-mail:esage_wendy@esageauto.com